5 populaire en unieke Hoverboards

Als we alle leuke hoverboards of mini segways die te koop zijn op een rij zetten krijg je een lijst met de top 10. Deze Top tien ziet er als volgt uit:

  1. De RioRand Balancing Elektrische Scooter werkt volgens hetzelfde principe als de andere modellen, door gewoon je gewicht te verschuiven. Bluetooth is niet beschikbaar op dit apparaat, wat betekent dat je niet in staat zal zijn om naar muziek te luisteren. Blauwe LED-lampjes zijn standaard en verlichten de weg voor je ’s nachts. De LED-lampen zijn een mooie tint van blauw.
  2. HOVERBEATS deze hoverboard onderscheidt zich op meerdere manieren. De kleur op de voetsteunen is apart. De combinatie van zwart en rood zal zeker een ​​paar blikken vangen. Als dat niet genoeg is, heeft het tweekleurig LED-verlichting en dat niet alleen op de voorkant, maar ook de zijkanten, en zelfs op de bovenkant. De HoverBeats wordt geleverd met ingebouwde luidsprekers. Het is een Bluetooth-geschikt apparaat, waarop je de iPhone of Android-telefoon kan aansluiten.
  3. COOLREAL maakt gebruik van de originele scooter ontwerp, maar maakt het betaalbaar tegen een geweldige prijs. Deze hoverboard is niet alleen goedkoop maar ook van de beste kwaliteit en super betrouwbaar. Deze variant heeft misschien niet alle toeters en bellen maar wat je krijgt is beproefde technologie die betrouwbaar en gebruiksvriendelijk is.
  4. EROVER is een geweldige toevoeging tot de lijst en verdient zeker vermeld te worden. Tijdens het testen van deze elektrische Segway is bewezen dat het een indrukwekkende 15 km/h kan gaan. Om een idee te geven hoe snel dat is, de meeste mensen lopen rond 4-5 km/h. Zorg ervoor dat je een helm draagt.
  5. FORTECH Deze versie is voorzien van geavanceerde self-leveling technologie die beschikbaar is voor een geweldige prijs. FORTECH is een koopje met leuke functionaliteiten. Het is een geweldige hoverboard die gemaakt is van de hoogste kwaliteit materialen. De scooter heeft een gewicht van ongeveer 28 pond of 13 kilogram en is zeer draagbaar. Volwassenen hebben geen probleem bij het dragen van de FORTECH, kinderen kunnen wel wat hulp nodig hebben.

Comments are closed.