Afstandsberekening en kilometerberekening

Afstandsberekening en kilometerberekening

Als u in de logistieke sector werkt, dan is een goede routeplanner een echte must. De zeer gekende TLNplanner is hiervoor ideaal. De TLNplanner is een routeplanner met de beste software voor de logistieke sector, want het is helemaal afgestemd op de behoeften ervan. De website www.tlnplanner.nl is de officiële website van TLNplanner, waar u ook alle nodige informatie vindt van deze routeplanner.

Afstandsberekening

Een goede afstandsberekening is onontbeerlijk als je in de logistieke sector werkt. Dit is één van de zaken die de TLNplanner aanbiedt. Als een afstandsberekening goed gebeurt, dan kan u uw noodzakelijke tijd berekenen en vervolgens plannen welke tussen stoppen u kan maken, alsook aan hoeveel bedrijven dat u kan leveren of bij hoeveel bedrijven dat u goederen kan ophalen. Ook is het via een goede afstandsberekening perfect mogelijk om te bekijken welke bedrijven op de weg zijn gelegen om uw werk af te handelen, want bij de afstandsberekening is er ook al een weg uitgestippeld. U leest het al: via een goede afstandsberekening met een goede routeplanner, kan u meer werk verrichten. U verliest bijvoorbeeld geen tijd door het nemen van een verkeerde weg, of u verliest ook geen uren door het verkeerd inschatten van de noodzakelijke tijd. Een goede routeplanner hiervoor is uiteraard TLNplanner, waarmee u geen tijd zal verliezen, want deze routeplanner berekent voor u de beste weg en maakt natuurlijk ook een uitstekende afstandsberekening. Neem zeker een kijkje op www.tlnplanner.nl voor het bekijken van alle informatie.

Kilometerberekening

De TLNplanner doet veel meer dan enkel afstandsberekening. Een ander goed voorbeeld bij deze routeplanner is kilometerberekening. Kilometerberekening zegt het zelf al: de routeplanner berekent het aantal kilometers dat u onderweg zal zijn tot uw bestemming. Op die manier kan u op voorhand al goed bekijken of u moet gaan tanken onderweg. Maar dit is niet alles, want een kilometerberekening berekent ook hoe milieuvriendelijk de route is. Via kilometerberekening komt u te weten hoeveel gevaarlijke stoffen dat u uitstoot, bijvoorbeeld CO2. Ook een kostenberekening wordt gemaakt via een kilometerberekening, niet alleen voor brandstof, maar ook voor tolwegen. Wat ook belangrijk is als u veel op de baan bent, is dat u weet waar er files en werkzaamheden zijn. De TLNplanner toont de actuele verkeersinformatie bij de kilometerberekening, wat zeer interessant is.
Enkel de meest professionele routeplanners kunnen een goede kilometerberekening uitvoeren en u hoort het al aankomen: TLNplanner is echt ideaal voor het optimaliseren van de beste route.

Comments are closed.