De kosten van een camper huren in Nieuw Zeeland

Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten campers. Bekijk dan dus van te voren goed wat je wilt en welke specificaties er op de camper moet zitten. Het allerbelangrijkste is hoeveel mensen er in de camper moeten slapen. Hoe meer mensen er in de camper moeten slapen hoe hoger over het algemeen de prijs is. Het is dus over het algemeen moeilijk om een inschatting te maken over de precieze kosten van het huren van een camper. As je bijvoorbeeld schade rijdt krijg je natuurlijk hogere kosten. Daarnaast ligt het er ook aan of je bijvoorbeeld in de natuur gaat slapen of dat je op een camping gaat staan.

Prijsklassen van de campers

De goedkoopste camper die te huren is bij Campersdownunder is  €1167. Dit is dus nog redelijk betaalbaar. In deze camper zit een bed en je kunt er met 2 personen slapen. Als je dus redelijk goedkoop op roadtrip wilt met z’n 2en is deze camper een optie. Daarnaast is de duurste camper die te huur is €5705. Hiermee kun je dan natuurlijk wel iets meer dan met de kleine camper. Hierin zijn namelijk 2 bedden en is er plek voor 4 volwassen personen. Zo kun je de leefruimte uitbreiden en zit je dus niet alleen vast aan de kleine leefruimte die je gehuurd hebt.

Bepalen van de juiste camper

Je moet van te voren goed bepalen wat je met de camper wilt en hoe lang je weg wilt. Als je wat langer weg gaat heb je meer comfort nodig dan als je maar 2 weken in een camper zit. Bij zulke grote reizen is het dus nodig dat je van te voren alles goed uitwerkt en regelt

TAG: Dynad.com

Comments are closed.