Een aanhanger huren

U heeft een aantal spullen die u wilt vervoeren of u wilt uw spullen naar een anders huis. Dan is een aanhanger zeer handig om te huren, dan hoeft u er zelf geen aan te schaffen maar alleen te gebruiken wanneer u er echt een nodig hebt.

Vervoeren van spullen naar A naar B

Uw zoon/ dochter of uzelf gaat het huis uit en heeft een groot aantal spullen die vervoerd moeten worden naar de nieuwe locatie. U kunt een vervoersbedrijf inhuren om de spullen te transporteren, maar in vele gevallen kunt u dit ook zelf en bespaart u ook nog eens geld. Door zelf een aanhanger te huren kunt u gemakkelijk de spullen vervoeren van A naar B.

Een aanhanger huren doet u bij Quality Car Rent

Bij Quality Car Rent kunt u terecht bij een van onze ervaren medewerkers die u een gepast advies geven bij allerlei soorten zaken omtrent aanhangers. Wij verhuren zowel open als dichte aanhangers, zodat u tijdens alle weersomstandigheden uw spullen veilig en droog kunt vervoeren. Het kan natuurlijk voorkomen dat u tijdens onze openingstijden niet in de gelegenheid bent om langs ons kantoor te komen. Door onze flexibiliteit van onze medewerkers kunt u ook een afspraak maken buiten onze openingstijden, zodat u de aanhangwagen na uw werk kunt ophalen. Een aanhanger huren bij Quality Car Rent kunt u per dag doen, u bent dus niet verplicht om deze minstens een paar dagen te houden.

Waar moet u rekening mee houden?

Met een rijbewijs B mag u met een aanhanger rijden van maximaal 750 kilo, dit is het leeggewicht + laadvermogen. Is de aanhanger zwaarder dan 750 kilo dan mag het maximale gewicht niet boven de 3500 kilo (ook hier geldt het leeggewicht + laadvermogen van de aanhanger + auto) uitkomen.
In sommige gevallen kan het zijn dat u zwaardere goederen vervoerd, waardoor u boven de 3500 kilo uitkomt, in dat geval heeft u een rijbewijs BE nodig. Bij het huren van een aanhanger moet u er ook op letten dat u een extra kenteken bij de hand heeft van uw eigen auto. Onze medewerkers zullen u hier ook op attent maken. Bij verdere vragen kunt u altijd contact opnemen met één van onze medewerkers via de telefoon 076-5022267 of e-mail naar info@qualitycarrent.nl.

Geen auto met trekhaak?

Het kan altijd voorkomen dat u niet in het bezit bent van een auto met trekhaak huren, waardoor u geen aanhanger kunt trekken. Dat is geen probleem, wij verhuren ook auto’s met trekhaak waardoor u toch veilig uw spullen kunt verhuren. Wij bieden u transparantie van de kosten onder het kopje tarieven. Of u kunt een vrijblijvende offerte aanvragen op onze website.

 

Comments are closed.