Een auto gratis verkopen

Een auto gratis verkopen

Een auto gratis verkopen, kan dat nog wel? Tegenwoordig wordt het steeds moeilijker om een website te vinden waar de advertenties van de gewone particuliere verkoper voorrang heeft, als je niet betaald voor jouw advertentie staat er vaak al gauw een andere advertentie boven of komen de kopers eerst bij andere advertenties van bedrijven die de mooiste dingen beloven, als particulier ontkom je er dus bijna niet meer aan; een auto gratis verkopen is niet meer zoals het was.

Een auto gratis verkopen via een app

Wat vaak het makkelijkste is voor auto verkoper is om een auto gratis verkopen via een app te doen. gemaakte foto’s en gegevens kunnen dan direct via de mobiel in de advertentie gezet te worden en het is dus niet nodig om voordat je een auto gratis verkopen kan je foto’s in Dropbox te zetten of het via een mail of facebook op je tablet of laptop te krijgen. Dit bespaart behoorlijk wat tijd en gedoe en zo kom je sneller aan een auto gratis verkopen toe.

Het is echter wel moeilijk om een app te vinden die een auto gratis verkopen toestaat, zo zijn er veel apps die specifiek alleen voor het verkoop van auto’s geld in rekening brengt. Houdt hier goed rekening mee en kijk ermee uit dat de advertentie kosten niet direct van je telefoon rekening gehaald worden, klink dus nooit te snel door als je een app net pas hebt.

Een auto gratis verkopen online

Net zoals bij apps is een auto gratis verkopen ook online steeds moeilijker. Echter is het online vaak niet zo dat de kosten van je telefoonrekening gehaald worden en wordt het vaak via ideal aangegeven dat iets wel of geen geld kost.

Een methode die vaak gegarandeerd gratis is zijn autoveilingen. Een autoveiling is gratis voor zowel particuliere als bedrijven die een auto verkopen gaan. Ook is deze methode geheel zonder risico’s of kleine lettertjes; je krijgt de service die je beloofd wordt zonder dat jij je druk hoeft te maken over verborgen kosten. Een autoveiling is ook nog eens geheel anoniem waardoor je rustig een veiling kan annuleren zonder dat je bang hoeft te zijn dat andere bedrijven achteraf alsnog contact met je proberen te zoeken.

Comments are closed.