Gave scooters, bekende merken, lage prijzen

Lekker toeren op een mooier scooter, in Italiƫ doen ze niet anders. Het voordeel van een scooter hebben ze daar allang ontdekt. Geen file rijden, gemakkelijk te parkeren en toch snel op je bestemming. Er zijn verschillende soorten scooters en voordeelscooters.nl heeft er een aantal voor je op een rijtje gezet. Het zijn stuk voor stuk allemaal mooie scooters en voor een aantrekkelijke prijs. De kwaliteit is van een hoog niveau, net zoals het design van de scooters. Neem bijvoorbeeld de

Vespa Primavera, een echte Italiaanse schoonheid. De fabrikant Piaggio heeft al vanaf 1946 succes met het Vespa model en dat is niet voor niets. De Vespa Primavera toont wederom het Italiaanse oog voor design en de kennis van zaken op motorisch gebied. Een echte scooter uit het top segment.

Aziatische power

De Kymco scooter is van Taiwanese makelij. Deze fabrikant maakt ook al vanaf 1970 scooters. Degelijke scooters met een fraaie belijning voor een vriendelijke prijs. Ook in Aziƫ wordt er veel van scooters gebruik gemaakt en de Kymco is hier een gewilde scooter. Deze modellen kunnen met gemak vele kilometers afleggen.

Kwaliteit en service

Voor Voordeelscooters.nl staan kwaliteit en service hoog in het vaandel, de Kymco scooter en de Vespa Primavera sluiten hier goed bij aan. Deze scooters hebben wij met plezier in het assortiment opgenomen. Alle scooters zijn voorzien van een BOVAG garantie van drie jaar. Mocht zich onverhoopt toch iets voordoen met je scooter, dan kun je bij ons terecht voor reparaties, schadereparaties en natuurlijk ook voor het onderhoud.

Vespa Primavera 4-takt Rood

Comments are closed.