Jouw eigen mobiele kantoor

In je auto zit je natuurlijk vaak genoeg. Je hebt immers een drukke baan op kantoor, maar voor je daar bent zit je eerst een behoorlijke tijd in de auto. Ook wanneer je een eigen bedrijf hebt omdat je zzp-er bent is je auto multifunctioneel. Je auto is dan ook al sinds heel lange tijd zoveel meer dan een vervoersmiddel. Jouw auto heeft veel meer functies voor jou; het is onder andere jouw eigen mobiele kantoor. Want of je nou rijdt, in de file staat, of even bij een tankstation onderweg aan het eten bent, je bent in jouw auto continu bereikbaar.

Comfort onderweg

Juist wanneer je zoveel onderweg bent is het dus heel belangrijk dat jij voorzien bent van voldoende comfort in je auto. Dat comfort gaat wel wat verder dan echt lederen stoelen; we hebben het dan ook over de manier waarop jij je mobiele telefoon met je meeneemt in de auto. Dat is iets wat vaak wordt onderschat. Mensen maken zich er vanaf door een zuignap voor op hun raam te plakken met een houder eraan. Dat systeem houdt het vol tot je ergens de snelweg op rijdt, want vanaf dat moment mag jij gaan zoeken op de bodem van je auto naar je mobieltje. Niet echt veilig dus. Het is tijd dat jij jezelf het comfort biedt in je auto wat je nodig hebt.

Iedereen en alles opgeladen

Daarom is dit het moment om een Brodit iPhone autohouder in je auto te (laten) monteren. Dit is een perfect systeem wat je tussen de naden bij je boordcomputer inklemt. Dat noemen ze nou met recht representatief. Jij hebt geen telefoon die in het zicht hangt, geen zoektocht naar je mobiel wanneer je wordt gebeld, en – wellicht het fijnste van alles – jouw mobiele telefoon is opgeladen wanneer je op je bestemming bent.

Comments are closed.