Koop ik een hoverboard of mini Segway of Airwheel?

Hoverboards, mini-Segways, Swegways of self-balancing boards, zijn enorm populair geworden. Zoals bij elk nieuw product op de markt, kan je ze bijna overal in allerlei vormen en maten kopen, maar voor je de hoverboard of mini Segway koopt zijn er natuurlijk wat vragen die je bezig houden. Een belangrijke vraag is, koop je een hoverboard of mini Segway of gewoon een Airwheel?

Er zijn twee belangrijke ontwerpen van ‘hoverboards’, de hoverboard of mini Segway zoals we die kennen en de AirWheel. Hoewel de twee zeer vergelijkbaar zijn in termen van concept, worden ze op verschillende manieren bestuurd. De plaat is gevormd uit twee stukken met een wiel aan elke zijde verbonden door een scharnier in het midden, zodat ze onafhankelijk van elkaar roteren. Met dit in het achterhoofd, hoeft de gebruiker alleen maar te stappen op de drukgevoelige pads en naar voren leunen om vooruit te gaan en naar achteren om achteruit te gaan en als ze willen veranderen van richting. Alles wat de gebruiker hoeft te doen is drukken op een voet en deze verder naar voren plaatsen.

Beide boards hebben dus hetzelfde principe en op zich zijn ze beide ook heel erg handig. Aanschaf en keuze tussen deze 2 zal gewoon alleen afhangen van persoonlijke smaak.

Comments are closed.