Waarom Decos cartracker aanschaffen?

Het handmatig registeren van de kilometers die gereden zijn met uw bedrijfsauto’s is een erg tijdrovende klus. Echter is het wel van cruciaal belang om dit nauwkeurig en volledig te doen. De Belastingdienst is namelijk erg alert op het aantal privé kilometers dat wordt gereden met auto’s van de zaak. Wanneer uw kilometerregistratie niet sluitend blijkt te zijn krijgt u te maken met hoge naheffingen en loopt u daarnaast risico op hoge boetes. De Belastingdienst vindt een onjuiste kilometerregistratie namelijk een zeer ernstig fiscaal vergrijp. Voorkom hoge naheffingen en boetes en zeg vaarwel tegen handmatige kilometerregistratie met Decos cartracker.

Wat is Decos cartracker?

Decos cartracker is een rittenregistratiesysteem dat voldoet aan alle eisen die de Belastingdienst stelt. Dit systeem registreert uiterst nauwkeurig het aantal kilometers dat door uw medewerkers is gereden met uw bedrijfsauto’s. Door het systeem van Decos cartracker voldoet u automatisch aan de verplichting van de Belastingdienst om een sluitende kilometerregistratie te overhandigen. Met uw bedrijfsauto’s mag privé namelijk niet meer dan vijfhonderd kilometer worden gereden. Wordt deze grens overschreden, dan betaalt u hiervoor fiscale bijtelling. Is er met uw bedrijfsauto’s meer dan vijfhonderd kilometer privé gereden en meldt u dit niet bij de Belastingdienst? Zodra de Belastingdienst dit ontdekt volgen er hoge naheffingen en boetes.

Waarom Decos cartracker?

Door het rittenregistratiesysteem Decos cartracker hoeven uw medewerkers van de buitendienst zich niet dagelijks bezig te houden met het registeren van de kilometerstanden. Ook de administratie hoeft zich niet te buigen over agenda’s, kilometerstanden, brandstofbonnen en onderhoudsbonnen. In plaats daarvan registreert Decos cartracker alle gereden kilometers en het gepleegde onderhoud automatisch. U bent dankzij Decos cartracker verzekerd van een sluitende kilometerregistratie waardoor u nooit de schrikwekkend hoge boetes en naheffingen op de mat zult krijgen.

Wat zijn de andere mogelijkheden van Decos cartracker?

Naast kilometerregistratie biedt het rittenregistratiesysteem Decos cartracker een aantal andere opties. Deze opties zijn realtime track en trace en ritanalyse. Ook maakt het rittenregistratiesysteem Decos cartracker uitgebreide rapportages. Zo kunt u uitgebreide overzichten ontvangen over het aantal gereden kilometers met de bedrijfswagens, het rijgedrag van uw personeel, het gepleegde onderhoud en de locaties van uw voertuigen.

Comments are closed.