De veiligheid van je website verhogen doe je zo

Het is erg belangrijk dat je website goed beveiligd is. Dit is van belang om de gegevens op de website veilig te houden. Indien je website niet goed beveiligd is, zal je website makkelijk gehackt kunnen worden. Dit kan een hoop problemen opleveren en daarom is het zaak om dat te voorkomen. 

Pfsense voor de beveiliging van je website is de beste optie

Als je op zoek bent naar een goede beveiliging voor je website, is Pfsense een goede optie. Met een Pfsense kun je een firewall aanmaken waardoor je website niet of nauwelijks gehackt kan worden. Hierom is het erg verstandig om Pfsense aan te schaffen. Er zijn veel aanbieders en veel verschillende Pfsense pakketten waar je uit kunt kiezen. De prijzen voor een Pfsense variĆ«ren wel aanzienlijk. Zo kun je een abonnement voor tien euro in de maand afsluiten, maar zijn er ook abonnementen waarvoor je meer dan vijftig euro per maand zal betalen. 

Een andere manier om je website te beveiligen

Een andere mogelijkheid om je website te beveiligen is door een SSL-certificaat aan je website toe te voegen. Dit is erg makkelijk te downloaden en toe te voegen aan je website. Indien je een kleine website bezit met weinig bezoekers is het mogelijk om een gratis SSL-certificaat te gebruiken. Indien je een webshop of contactformulier op je website hebt staan, is het verstandiger om een betaalde SSL-certificaat aan je website toe te voegen. Er zijn veel verschillende SSL-certificaten die je kunt kopen, daarom is het verstandig om jezelf goed te verdiepen in de certificaten. Zo kan je voor jezelf bepalen welk certificaat het best bij jouw website past. Naast Pfsense en een SSL-certificaat zijn er nog een hoop andere mogelijkheden om de veiligheid van je website te verbeteren.

Comments are closed.