Een partner in ICT oplossingen

Voor steeds meer bedrijven is een goede ICT omgeving onmisbaar in het bedrijfsproces. Veel bedrijfsprocessen zijn gekoppeld aan zowel soft- als hardware producten die ervoor zorgen dat er zo efficiënt mogelijk gewerkt kan worden.  Door een goede partner welke u voorziet van het juiste ICT advies kun je als bedrijf optimaal presteren met de moderne hulpmiddelen.

Softwarekoppelingen

Steeds meer software draait in de cloud. Dat wil zeggen dat deze online draaien waardoor er mobieler gewerkt kan worden. Vanuit huis kan er zo worden gewerkt in het CRM systeem en er kunnen documenten worden verstuurd binnen het netwerk. Dit heeft voor- en nadelen.

Met de komst van online oplossingen is er ook steeds meer behoefte naar een goede online security. Als MKB’er is het logisch dat je behoefte hebt aan advies, back ups en het tegen gaan van bots die je website continu benaderen.

Beheer op afstand

Wanneer je als onderneming groeit is het vaak nodig dat het bestaande netwerk wordt uitgebreidt. Bij een nieuw personeelslid geld een nieuw email adres, een nieuwe netwerkgebruiker enzovoorts. Dit kan behoorlijk tijdrovend zijn voor een MKB bedrijf en daarom is het dan ook een aanrader om dit te laten uitbesteden. Hierdoor kun je je als organisatie richten op je corebusiness en valt er een extra belasting weg.

Een goede partner voor uw ICT-beheer blinkt uit in flexibiliteit, persoonlijkheid en kennis van zaken. Flexibiliteit is belangrijk zodat er kan worden opgetreden bij calamiteiten of bijvoorbeeld bij een ontslag of juist personeelsuitbreiding. Daarnaast kunnen er altijd technische fouten optreden welke snel moeten worden verholpen. Daarnaast is het belangrijk dat de beveiliging altijd up to date is. Hackers vinden steeds vaker en sneller manieren om in te breken in bepaalde systemen. Daardoor kan er gevoelige bedrijfsinformatie gaan lekken of ligt bijvoorbeeld de website inclusief CMS uit de lucht.

Comments are closed.