Het populaire spel voor de iPhone: clash of clans

Als u een enigszins bekend bent met de digitale wereld en nieuwerwetse media heeft u er soms wel eens van gehoord: clash of clans. Dat is op dit moment een van de meest populaire spellen op het internet. Als u wilt beseffen wat dit gezelschapsspel gedetailleerd inhoudt gaan wij u dat proberen uit te leggen. Voor het spelen van clash of clans heeft u een uitstekende verbinding nodig en een toestel met touchscreen.

Vooruitgang in Clash of Clans hacks

Spel draait om het opbouwen van je eigen dorp. Het einddoel is om dit dorp zo eerlijk mogelijk te maken door zaakjes te ontplooien. Er zijn veelal hacks / cheats online mogelijk welke je kunt downloaden zoals op Clashofclans-hack.nl U kunt hierbij denken aan het upgraden van je strijdkrachten en ontwikkelen van een goede aanpak in de gevecht. Het dorp kunt u ook ontwikkelen met geld en elixer wat u kunt veroveren op overige spelers of kunt verslaan in goudmijnen en elixerpompen.

Persoonlijk kies ik voor een cheat

De ene communicatiechat is voor een ieder die het spel speelt. In de overige chat kun je alleen babbelen met leden van je clan en deze word dan ook wel clanchat verwoord. Als dit u al een beetje aanbiddelijk in de oren klinkt dient u het zeker eens te proberen.

Bekers verdienen

Om te kunnen laten begrijpen hoe klasse u wel niet in dit prettige spelletje bent, kunt u bekers verdienen. Deze bekers verkrijg je door overige speler aan te vallen in een tweegevecht en als je dit duel wint, verdien je er bekers mee. Verlies je echter dan raak je bekers kwijt. Voor nog meer wisselwerking en samenwerkingsverband in het gezelschapsspel zijn de zogeheten clans gefantaseerd. Je kunt met je online vrienden samenwerken en checken met andere clans. Hiernaast kun je ook nog in twee andere chats communiceren met verschillende spelers.

Zelf een dorp opbouwen

Omdat het gespeeld word op verschillende devices kunt u heel precies uw dorp opbouwen en dit zorgt dat er vrijwel nauwlijks identieke dorpen verschijnen.

Want u zal merken dat u spelenderwijs continu extra manieren ontdekt en het gezelschapsspel zodoende uitsluitend maar leuker word. Hoe meer u het spel begrijpt, hoe verder u erin meegezogen zal worden. We willen u al zeer veel plezier met het bespelen van dit formidabele spel!

Comments are closed.