Je volgende iPhone: nieuw of refurbished kopen?

Je bent toe aan een nieuwe smartphone en dat wordt (weer) een iPhone. Maar een nieuwe iPhone is zeker niet goedkoop. Toch ben je overtuigd van de kwaliteit van Apple en wil je niet een toestel van een ander merk kopen. Misschien heb je al wel eens gekeken naar een refurbished iPhone en twijfel je er bijvoorbeeld over of je een iPhone 6s refurbished of nieuw kopen wilt. Maar hoe weet je nou zeker dat je net zo lang plezier van een refurbished toestel zult hebben als van een nieuwe iPhone?

SWOOP is jouw adres voor refurbished devices

De oplossing is eenvoudiger dan je denkt, want als je jouw refurbished iPhone bij SWOOP koopt weet je zeker dat je een smartphone krijgt die jarenlang meegaat. Swoop verkoopt refurbished devices zoals tablets, smartphones en macbooks zowel online als in de vijf winkels in Utrecht, Nijmegen, Tilburg, Den Bosch en Almere. Deze devices worden stuk voor stuk streng gecontroleerd door de experts van SWOOP. Daardoor krijg je bijvoorbeeld op een iPhone die je bij SWOOP koopt maar liefst twee jaar garantie. En kun je je refurbished iPhone zelfs 40 dagen uitproberen, voordat je besluit om hem definitief aan te schaffen.

Een nieuw toestel voor een fractie van de prijs

Voordat een refurbished iPhone “SWOOP-certified” is, wordt deze helemaal binnenstebuiten gekeerd. Het toestel wordt op 50 punten gecontroleerd door de ervaren monteurs van SWOOP. Daarbij wordt de software altijd geupdate naar de laatste versie van iOS en krijgen alle refurbished iPhones bij SWOOP een nieuwe batterij. Zo heb jij de zekerheid dat je een vrijwel nieuw toestel koopt voor een fractie van de prijs van een nieuwe iPhone. En als je jouw refurbished iPhone voor 22.00 uur bij SWOOP bestelt, heb je deze al de volgende dag in huis.

Comments are closed.