Kyocera Taskalfa 2553ci

Heeft de printer op kantoor het begeven? Of ben je de huidige printer simpelweg zat en is deze sterk verouderd? Dan is het uiteraard tijd voor een nieuwe printer. In dat geval kun je kiezen uit heel veel verschillende soorten en als leek is het lastig om de juiste keuze te maken. Gelukkig kunnen wij je daar een handje bij helpen. Wanneer je namelijk op zoek gaat naar een goede en veelzijdige printer kom je in veel gevallen bij de Kyocera Taskalfa 2553ci uit. Deze bijzondere en veelzijdige printer is namelijk in heel veel verschillende gevallen een uitkomst.

Bestseller!

Hoewel de Kyocera Taskalfa 2553ci nog niet zo lang op de markt is verschenen, is het direct al een bestseller bij de meeste winkels waar printers gekocht kunnen worden. Dat is ook niet zo vreemd aangezien het een geweldige printer is die op vrijwel alle punten hoog scoort. Het is een multifunctionele kleurenlaserprinter waar je alle kanten mee op kunt! Overigens is het een speciale printer om met A3 documenten af te drukken, al sluit dat A4 afdrukken zeker niet uit. Het is de perfecte printer om in te zetten in een drukke kantooromgeving. Want juist wanneer het heel druk is op kantoor en er veel geëist wordt van een printer, is de Kyocera Taskalfa 2553ci in staat om te pieken en te laten zien wat hij daadwerkelijk kan. De printer is opgebouwd uit duurzame componenten en kent een lange levensduur. Bovendien kun je er vanuit gaan dat de prestaties zeer efficiënt zijn. Deze betrouwbare printer is dan ook een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goede all in one kleurenprinter.

Heel veel voordelen

Naast de hierboven genoemde eigenschappen van de printer heeft de Kyocera Taskalfa 2553ci nog veel meer voordelen waardoor het fijn is om gebruik te maken van deze printer. Zo is hij erg snel en duurt het minder dan zeven seconden voordat de eerste print uit de printer komt rollen. Verder is het bedieningspaneel heel eenvoudig te gebruiken. Alles is op het tablet-achtige paneel van 10.1 inch goed te zien en de bediening spreekt bovendien voor zich.

Comments are closed.