Livecodes voor Xbox 360

Het is onder de meeste gamers wel bekend, om te kunnen genieten van alle functies die games op de Xbox 360 jou bieden heb je een Live lidmaatschap nodig, iedereen verkrijgt deze op een andere methode. Zo giftcards voor Xbox360 krijgen maar kan je ook livecodes voor Xbox 360 aanschaffen. Maar wat zijn Livecodes voor Xbox 360 en waarom kopen sommige gebruikers liever livecodes voor Xbox 360 online dan in de winkel?

Wat zijn Livecodes voor Xbox 360

Livecodes voor de Xbox 360 zijn zoals je misschien al zou verwachten; codes. Deze Livecodes kan jij gebruiken Op jouw Xbox 360, afhankelijk van wat voor soort Livecodes jij hebt aangeschaft kan je hier diverse dingen mee doen. Zo kan je jouw aankoop saldo verhogen met hetzelfde bedrag als op de Livecodes staan, ook zijn er Livecodes voor Xbox 360 die het mogelijk maken om een Xbox Live abonnement te activeren.

Livecodes voor Xbox 360 zijn dus ook ideaal om te geven als cadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag, sinterklaas, kerst of zelfs Valentijnsdag, je staat de ontvanger namelijk zelf instaat om te kiezen wat hij met het gegeven bedrag doet en wanneer hij dit wilt gaan doen als bijvoorbeeld het meest gewilde spel nog niet op de markt is.

Voordeel van livecodes voor Xbox 360

Nu je weet wat deze codes precies zijn vraag je jezelf vast af waarom livecodes voor Xbox 360 handiger zijn dan bijvoorbeeld rechtstreeks geld geven op een verjaardag of een game rechtstreeks te kopen uit de Xbox Marketplace. Echter zijn er meer voordelen dan je misschien zou verwachten, zo zijn de codes vaak online goedkoper te krijgen omdat er een grote online concurrentie actief is, je bent dus ongetwijfeld voordelig uit als je even goed zoekt.

Ook is het vaak zo dat niet iedereen kan voldoen aan de betalingsmethodes op de Xbox Marketplace, om toch online direct games te kunnen aanschaffen zijn livecodes een ideale uitkomst omdat er altijd wel een webshop bij zit die wel jouw betaalmethode accepteert.

Comments are closed.