Merken bedrijfsprinters

Het kiezen van een professionele printer binnen een voordelige prijsklasse voor het bedrijf kan lastig zijn. Het is dan ook belangrijk om te bepalen aan welke eisen en behoeften jouw nieuwe printer dient te voldoen. Wil je bijvoorbeeld een groot aantal hoogwaardige documenten in kleur kunnen afdrukken, of volstaat een printer die snel en stil zijn werk doet wat betreft afdrukken in het zwart? Wil je de kosten van de printer en het aantal afdrukken inzichtelijk hebben? Dan zijn er printers op de markt waarbij je met een druk op de knop een rapportage te zien krijgt van de tot dan toe verrichte werkzaamheden. Er is een groot aantal merken bedrijfsprinters op de markt, in een veelvoud aan prijsklassen. Een hogere prijs is niet altijd een garantie voor een apparaat dat exact past bij jouw vereisten.

De voordelen van all-in-one bedrijfsprinters

Een all-in-one printer maakt het mogelijk om niet alleen documenten af te drukken, je kunt tevens documenten scannen en opslaan, of direct printen. Zo heb je geen kopieermachine meer nodig en bespaar je op ruimte en kosten binnen jouw bedrijf. Wordt er doorgaans veel gescand binnen de onderneming? Dan is het zaak om te kiezen voor een bedrijfsprinter die een hoog volume aan pagina’s kan afdrukken en zuinig is in het gebruik van de toner.

Kiezen voor de juiste merken bedrijfsprinters voor jouw situatie

Vaak neigen we naar het kopen van een printer van een merk waar we eerder mee hebben gewerkt. Toch heeft het zin om je blik te verruimen en goed te kijken naar de specificaties van jouw nieuwe keuze voor een bedrijfsprinter. Lexmark, HP en KYOCERA zijn voorbeelden van leveranciers van hoogwaardige printers voor het bedrijf. Wil je een vrijblijvend advies voor de keuze van jouw nieuwe printer? Neem dan gerust contact met ons op.

Comments are closed.