Waarom je de diensten van Tilaa wilt gebruiken

Tilaa is een bedrijf dat steeds meer opkomt. Steeds meer mensen worden bekend met het internet en weten dus wat je er mee kan. Het is daarom belangrijk dat je je goed verdiept in wat je er allemaal mee kan en wat de mogelijkheden zijn voor jou als persoon. Iedereen persoon heeft namelijk andere behoeftes als het op het gebruik van internet aankomt. Tilaa is dan een bedrijf die jouw wensen toepast in internetdiensten. Je kunt daarom bij Tilaa zelf servers in elkaar zetten naar jouw wensen.

Hoe werkt het?

Als je op de site van Tilaa komt is het eerste wat je ziet een tool waarmee je zelf een server samen kan stellen. Hierbij kun je aangeven hoeveel capaciteit en geheugen je in jouw server wilt hebben. Daarna geeft deze tool weer hoeveel euro je per maand ongeveer moet betalen. Het voordeel hiervan is dat je zelf kun bepalen hoeveel je per maand maximaal kwijt wilt zijn. Je laat je dan minder gemakkelijk een duurdere server aansmeren omdat de verkoper dat tegen jou zegt. Een ander voordeel van Tilaa is dat de contracten elke maand opzegbaar en veranderbaar zijn.

Je contract wijzigen

Als je bij Tilaa een server huurt ga je automatisch een contract bij hun aan. Hier staat dan in wanneer je de server bent gaan huren, hoeveel capaciteit en geheugen je huurt en wie jij bent als klant. Als je nou aan het einde van de maand erachter komt dat je veel te veel of te weinig geheugen en capaciteit hebt, kun je dit aangeven bij het bedrijf. Zij passen dan automatisch de server aan, aan de behoeftes die jij op dat moment wel hebt.

Comments are closed.