Dierenoppas gezocht!

De website katten-en-hondenoppas.nl is met spoed op zoek naar mensen, jong en oud, die wat willen bijverdienen als dierenoppas. Het maakt niet uit of je een hondenliefhebber bent, meer van katten houdt of juist gek bent op reptielen; voor iedere diersoort is wel eens een oppas nodig.
En voor iedere woonplaats trouwens! Of je nu een kattenoppas in Amsterdam bent of een hondenoppas in Den Haag, iedereen is welkom.

Hondenoppas
Een hondenoppas is een dierenliefhebber die bereid is om de hond van een ander uit te laten en te verzorgen tijdens iemands afwezigheid of vakantie.
Lekker wandelen, aai over de bol, even een balletje gooien en welllicht de nodige vachtverzorging.
In sommige gevallen kun je ook afspreken dat je de hond tijdelijk in huis neemt.
Ben jij iemand die gek is op honden, wellicht de nodige ervaring heeft, maar vooral betrouwbaar is?
Schrijf je dan in als hondenoppas! Surf naar de site katten-en-hondenoppas.nl en maak een leuke advertentie aan. Wie weet heb je binnen enkele dage een leuke bijbaan als hondenoppas!

Geef zelf aan wat je wensen zijn
In de advertentie kun je zelf aangeven wat je wensen/ eisen zijn en natuurlijk wanneer je beschikbaar bent. In de meeste gevallen maak je eerst even kennis met de eigenaar van de dieren en beslis je zelf of je akkoord gaat met de oppas klus. Het opstellen van regels is wel aan te raden en voor beide partijen fijn. Op die manier weet de eigenaar welke verzorging hij of zijn kan verwachten en weet jij waar je aan toe bent.

Comments are closed.