Alles over de Markthal in Rotterdam

Echte food liefhebbers kunnen hun hart ophalen in de Markthal in Rotterdam. Het heeft de eer dat het zich de eerste overdekte foodhal van ons land mag noemen. Het werd in 2014 geopend en sindsdien is het een komen en gaan van bezoekers die trek hebben in een heerlijk hapje eten. Er zijn talloze restaurants te vinden die ingrediënten gebruiken om letterlijk en figuurlijk van te smullen. Er is keuze uit eten uit vele windstreken – van Indiaas tot Chinees en van Italiaans tot Frans! Je kunt er je dagelijkse boodschapjes halen, maar ook producten die je niet zo snel in de winkel tegenkomt. Er zijn bijna 100 kramen, dus er is voor iedereen wel iets wils. En alles is vers gemaakt, dus nog lekkerder dan je ooit eerder hebt geproefd!

Bijzonder gebouw

Niet alleen het aanbod is spectaculair, ook het gebouw is bijzonder. Dat zie je alleen al als je ernaar kijkt. De kenmerkende boogvorm is simpelweg niet te missen. Het heeft de vorm van een hoefijzer. Ook de glazen gevel is imposant, evenals het grote kunstwerk dat op de binnengevel te vinden is.

Alles onder één dak

Bezoekers kunnen er niet alleen terecht voor culinaire hoogstandjes, er is aan meer gedacht. Zo zijn er in de Markthal in Rotterdam een paar honderd appartementen te vinden, er zitten veel winkels en horecagelegenheden en er is een ruime parkeergarage.

Parkeren in Rotterdam

Dit laatste is niet onbelangrijk, want tijdens je dagje Markthal wil je natuurlijk wel zorgeloos je auto kunnen parkeren. Parkeren in Rotterdam is niet moeilijk en kan in een Q-Park. Zo sta je veilig en dichtbij de Markthal geparkeerd. Je kunt zo lang blijven staan als je zelf wilt, dus je hoeft niet steeds op je horloge te kijken of je parkeermeter al afgelopen is of niet. Je kunt elke dag van de week terecht in de Markthal en in Q-Park, dus het maakt niet uit voor wanneer je je dagje Markthal in Rotterdam gepland hebt! Ook als je even snel wat lekkers wilt halen voor een etentje of voor het weekend, dan kun je snel parkeren en even een kijkje nemen in de foodhal.

Comments are closed.