Bedrijfsfraude aantonen binnen jouw bedrijf

Detectivebureau

Een detectivebureau wordt steeds vaker bij zakelijke delicten betrokken. Zaken waar de politie te weinig bewijs voor gevonden heeft of misschien wel een toekomstige rechtszaak. Je wil graag stevig in je schoenen staan en je bepaalt hierdoor om een detective in te schakelen. Zo kan je in één keer een zaak oplossen of met hard bewijs aan komen zetten. Zo kan je een personeelslid met behulp van een privé detective eindelijk terecht ontslaan. Uiteindelijk bespaar je hierdoor veel geld doordat je de schade enigszins kan beperken. Daarnaast kan je de onkosten via een juridisch verschil ook nog proberen te verhalen inclusief de kosten voor het inhuren van een privé detective. Laat dus niet langer over je heenlopen en schakel direct een privé detective in om de zaak tot de bodem toe uit te zoeken.

Bedrijfsfraude aantonen binnen jouw bedrijf

Jaarlijks gaan er werkelijk miljoenen euro’s verloren aan bedrijfsfraude. Vaak heb je wel een idee of een vermoeden, maar is het heel lastig om aan te tonen dat je echt te maken hebt met bedrijfsfraude binnen jouw bedrijf. Je kan dan door een privé detective een intern of extern bedrijfsonderzoek laten uitvoeren. Er wordt dan tot de bodem gezocht naar wie er fraude pleegt en de complete fraudezaak wordt voor je in kaart gebracht. Vooraf kan hiervoor een kostenplafond worden afgesproken om zo op een duidelijke manier de onderste steen boven te krijgen. Daarnaast kan een privé detective je ook helpen om fraude in de toekomst te helpen voorkomen.

Pre-employment screening

Als je iemand in dienst wil nemen dan moet je er voor 100% van overtuigd zijn dat een personeelslid ook echt volledig te vertrouwen is. Vooral bij speciale functies is dit van belang of als je iemand in dienst wil nemen als manager of toekomstig partner. Met een speciale screening kan je achterhalen wat iemand voor een verleden heeft en wat iemand allemaal gepresteerd heeft. Als het financieel niet haalbaar is om iedereen te screenen dan kan je ook voor advies langs bij een detectivebureau. Je leert zo waar je op moet letten als je personeel aan gaat nemen.

Comments are closed.