Candy Crush spelen zonder Facebook

Facebookgebruikers zijn fervente Candy Crush spelers. Dit merk je aan de vele Candy Crush verzoekjes van vrienden. Het is dan ook een erg populair spelletje. Het lijkt op het spel Bejeweled. Alleen in Candy Crush wordt er gespeeld met snoepjes in plaats van stenen. Gebruik je geen Facebook, maar wil je toch graag Candy Crush spelen? Je kunt Candy Crush Saga gratis downloaden op je smartphone, tablet of computer. Maar pas op dat je niet verslaafd raakt. Als je het eenmaal speelt, ben je zo verslingerd.

Downloaden van Candy Crush

Om Candy Crush Saga te kunnen downloaden op een Android toestel, ga je naar de Google Play Store app van je smartphone of tablet. Je zoekt in Google Play naar Candy Crush Saga en je hoeft alleen maar op installeren te drukken. Tussen je apps vind je dan het Candy Crush Saga logo en je kunt direct beginnen met spelen. Als je een iPhone of iPad wilt gebruiken, ga je naar iTunes. Het werkt op dezelfde manier als bij een Android toestel. Je zoekt Candy Crush Saga op en klikt op installeren.

Laat het spel beginnen

Het doel is om zo snel mogelijk, met zo min mogelijk zetten, je snoepjes weg te spelen. Dit kun je doen door combinaties te maken. Met het maken van de juiste combinaties verdwijnen de snoepjes en ontvang je punten. Level 1 levert bijvoorbeeld 300 punten op. De combinaties die je kunt maken bestaan uit 3, 4 of 5 snoepjes.

Comments are closed.