Clinique make-up voor de huid en lippen

Clinique is een merk dat zowel huidverzorging als make-up produceert. De collectie Clinique make-up bestaat onder andere uit foundations, poeder, blush en lippenstift. Doordat de Clinique make-up 100% parfumvrij is en getest is op allergie, zijn de producten ook geschikt voor mensen met een gevoelige huid.

Clinique make-up voor de huid

Er zijn meerdere soorten Clinique make-up voor de huid. Het merk heeft bijvoorbeeld verschillende foundations waarmee je een egale basis creƫert. Als je een foundation koopt, is het belangrijk dat deze precies aansluit bij de kleur van je huid. Je kan de foundation dus het beste even testen voordat je het product aanschaft. Met een poeder kun je ervoor zorgen dat je huid de hele dag mat blijft. Clinique heeft ook verschillende blushes. Deze zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, zoals in roze en in perzik. Met deze Clinique make-up kun je een frisse look maken.

Clinique make-up voor de lippen

Clinique heeft een trend op het gebied van lipproducten veroorzaakt met de Chubby Sticks. Dit zijn een soort gekleurde lippenbalsems in de vorm van een potlood. Veel merken hebben deze producten overgenomen en een eigen variant uitgebracht. Deze Clinique make-up voor de lippen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, zoals roze, rood en oranje. De Chubby Sticks Intense hebben meer pigment dan de gewone variant. Deze Clinique make-up zorgt niet alleen voor een mooie kleur, maar het verzorgt je lippen ook.

Clinique make-up dragen

Met de Clinique make-up kun je makkelijk een verzorgde look maken. Als je rode plekken in je gezicht hebt, dan kun je deze verminderen door een foundation te gebruiken. Om ervoor te zorgen dat je foundation langer blijft zitten, kun je een poeder aanbrengen. Ook blijft je gezicht hiermee mooi mat. Wil je een frisse, gezond uitziende huid? Breng dan een beetje blush aan. Je kan de Clinique make-up look afmaken door een lipstick aan te brengen.

Comments are closed.