Contactlenzen met lees gedeelte, ideaal!

Bent u het zat om apart een leesbril te moeten gebruiken? Dan kunnen multifocale contactlenzen de oplossing bieden voor u. Deze lenzen zorgen ervoor dat u weer kunt focussen op objecten van dichtbij. Dit komt doordat de sterkte van de lens geleidelijk toeneemt vanaf de rand van de lens naar het midden toe. Bij Lowlens kunt u verschillende soorten multifocale lenzen bestellen. U kunt bij ons terecht voor multifocale dag-, week- en maandlenzen.

Gebruik de juiste vloeistof

Als u multifocale contactlenzen gebruikt, dan is het belangrijk om ze te reinigen met de juiste lenzen vloeistof. En niet alleen lenzen multifocaal vereisen de juiste verzorging, maar alle soorten contactlenzen. Niet iedere vloeistof is geschikt voor iedere lenssoort. De juiste reiniging is belangrijk, omdat de kwaliteit van uw lenzen anders achteruit zal gaan. Ze worden dof door eiwit aanslag en dit heeft ook geen goede invloed op uw ogen. Vervuilde lenzen kunnen zorgen voor complicaties aan uw ogen.

De vloeistof die u nodig heeft hangt af van het soort lenzen dat u draagt, maar ook van uw eigen onderhoudswens. Als u doorgaans niet veel tijd heeft om uitgebreid uw lenzen te reinigen, dan is het handig om een alles-in-een vloeistof te kiezen, waarmee u gemakkelijk en snel uw lenzen goed kunt schoonmaken. Wilt u liever een professionele reiniging en optimale desinfectie, dan is een vloeistof met stappensysteem een betere optie. Op de website heeft u een overzicht van alle vloeistoffen en kunt u de juiste vloeistof bij uw lenzen selecteren. Als u niet precies weet welke vloeistof u nodig heeft, kijk dan op de website voor advies.

Geen verzendkosten

Als u contactlenzen of lenzen vloeistof bestelt bij Lowlens, dan betaalt u hiervoor geen verzendkosten binnen Nederland. Uw bestelling hoeft niet te voldoen aan een minimum bedrag.

Comments are closed.