Dozen op maat voor jouw bedrijf

Ben je op zoek naar dozen op maat voor je bedrijf of webwinkel? Dan heeft doosopmaat.nl wat jij zoekt. Of je nou meer naamsbekendheid wilt of je dozen wilt die net iets persoonlijker en professioneler overkomen, op de website vind je precies wat je zoekt. Mooie bijkomstigheid is dat je de dozen in elk gewenst formaat kunt bestellen. Van de kleinste doosjes tot de grootste giganten, alles wat je maar wenst, het kan.

De kracht van dozen op maat

Je ziet het tegenwoordig overal wel, bedrijven die hun eigen dozen laten drukken. Met een logo en bedrijfsnaam op je eigen doos maak je je eigen naam namelijk bekender, maar geef je je klanten ook iets extra’s. Met jouw naam op jouw doos laat je namelijk zien dat je serieus bent over de producten die je aanbiedt, naast het feit dat een bedrukte doos er natuurlijk erg professioneel uitziet.

Hoe werkt het?

Als je op de website bent beland, heb je de keus uit wel acht verschillende soorten kartonproducten om uit te kiezen voor de bestelling. De keus bestaat onder andere uit een vouwdoos, een postdoos, een kalenderverpakking, een overslaande klep, maar ook als je een kartonnen plaat wilt, kan dit hier. Daarna kun je gewenste maten in millimeters of centimeters doorgeven. Zo kun je precies selecteren wat jou het beste past. Je hebt hier ook de keus voor kwaliteit materiaal en je kunt de kleur van de doos selecteren, evenals de bedrukking en ook is er de optie om handvaten toe te voegen.

Bestelling van je dozen

Als je hebt besloten hoe je doos eruit gaat zien, heb je de keus over het aantal. Hoeveel dozen ga je nodig hebben? Als je alles in je winkelmandje hebt gezet, wordt de prijs automatisch voor je berekend. En tussen 8-13 werkdagen heb je de dozen al binnen. De minimumbestelwaarde is 10 dozen, maar mocht je twijfelen dan kun je ook een proefdoos bestellen. Dit kun je ook via de website doen, maar natuurlijk kun je ook telefonisch contact opnemen.

Online

Als je via de website bestelt, kun je extra korting krijgen. Hier is sprake van volumekorting, dus hoe meer je bestelt, hoe meer korting je kunt krijgen, tot maximaal €75,- kun je bij het bestellen van jouw doos op maat korting krijgen als je dit bij deze website doet. Waar wacht je nu nog op? Bestel jouw dozen op maat vandaag nog.

Kijk voor meer info eens op Gepakt.nl

Comments are closed.