Een booming business

Virtual reality staat pas in de kinderschoenen en de toekomstige mogelijkheden zijn veelbelovend. Het is daarom ook lastig om te zeggen wat de beste VR-bril is, aangezien dit heel snel weer kan veranderen. De meeste Virtual reality brillen op dit moment zijn zogenaamde Head Mounted Display brillen. Deze brillen zijn voornamelijk ontworpen voor het spelen van VR-games en het bekijken van 360gradenvideos via applicatie die je kunt downloaden op de smartphone. De geavanceerdere modellen zoals de Oculus Rift zijn op dit moment nog in ontwikkeling of alleen te bestellen via een pre-order.

Homido 

Als je kijkt naar de VR-brillen die momenteel te koop zijn, dan scoren de VR-brillen van Homido erg goed. De VR-brillen van Homido hebben namelijk een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Zo kosten de brillen slechts 69 euro, een schijntje als je het vergelijkt met brillen die kwalitatief vergelijkbaar of zelfs minder zijn. Een voorwaarde voor optimaal gebruik van de VR-brillen van Homido is wel dat je smartphone volledig HD is. Indien dit niet het geval is, zal het beeld van mindere kwaliteit zijn. De brillen van Homido zijn met name ontwikkeld voor het spelen van VR-games en het bekijken van VR-videos.

Merge VR

Een ander typer VR-bril dat qua prijs-kwaliteit verhouding hoge ogen gooit is de Merge VR. Wat deze bril voor heeft op de andere modellen is dat hij gemaakt is van een duurzame variant van schuimrubber. Dit is ontzettend sterk en flexibel materiaal waardoor de Merge VR haast nooit kapot gaat. De Merge VR heeft twee multifunctionele knopen, je kunt hier de lenzen mee verstellen en je kunt ze ook gebruiken als controllers tijdens het spelen van een VR-game.

Comments are closed.