Een emmer cadeau doen?

Je hebt binnenkort een verjaardag, maar je hebt geen idee wat je dit keer weer moet geven. Je bent op zoek naar iets unieks, iets wat waarschijnlijk niemand anders geeft. Het moet natuurlijk wel een leuk cadeau zijn, en de ontvanger moet er iets mee kunnen. Denk er dan eens over na om een emmer geschenkpakket cadeau te doen! Een wat!? Ja, geef een emmer met wat leuke producten erin!

Een gevulde emmer

Een emmer cadeau doen kan werkelijk waar voor iedereen. Man of vrouw, oud of jong, er is altijd wel iets leuks te maken! Het voordeel is dan ook dat je dit zelf kun samenstellen. Je hebt simpelweg een emmer nodig, en dan nog wat leuke spulletjes die je erin doet om het samen te verpakken. Vind je het alsnog moeilijk en kun je wel wat inspiratie gebruiken? Dan volgen hier een paar leuke tips!

Emmer schoonmaakpakket

Een leuk pakketje om cadeau te doen aan dames. Is je schoonmoeder jarig? Of een vriendin? Ga opzoek naar een vrolijke roze emmer en vul deze met schoonmaakspullen. Ten eerste is de emmer zelf natuurlijk te gebruiken om een sopje in te maken. Aangevuld met sponsjes, doekjes en schoonmaakmiddel maakt het een simpel maar leuk cadeau om te geven!

Emmers voor mannen

Een emmer komt voor mannen ook altijd goed van pas. Bij het klussen is een emmer nooit weg, er kan bijvoorbeeld gereedschap in bewaard worden of ander materiaal bij het klussen. Een emmertje water halen of voor het verzamelen van tuinafval is ook altijd handig. Wie liever niet aan het werk gaat kan een emmertje ook goed gebruiken hoor. Vul de emmer met wat lekkere flessen drank of speciaalbier, doe er wat ijsklonten in, en je hebt een mini koelkastje voor in de tuin! Altijd leuk om cadeau te doen!

Comments are closed.