Een gezellige avond met vriendinnen

Een dagje uit of een avond met vriendinnen is altijd erg gezellig. Waarschijnlijk hebben jullie allemaal veel te doen en hebben jullie drukke levens. Dan is het extra leuk als jullie een keer met de hele groep een gezellig avondje kunnen beleven. Vaak is het helemaal niet nodig om iets bijzonders te doen, gezellig kletsen met een drankje erbij is al erg leuk. Waar de vrouwen vaak een filmpje opzetten, gaan de mannen misschien liever gamen. Hierna kun je natuurlijk nog een drankje doen in de stad en de avond goed afsluiten. Maar wat kun je nou nog meer doen tijdens een avond met je vriendinnen?

Voorbereiding

Tijdens een meidenavond kun je hele leuke dingen doen. Zorg hierbij voor een goede voorbereiding, dan wordt de avond gegarandeerd een succes. Ten eerste moet er een datum worden geprikt. Doe dit ruim van tevoren, zodat de kans groot is dat iedereen de avond nog vrij heeft. Als iedereen de datum in haar agenda heeft staan, kun je verder gaan met de voorbereidingen. Zorg ervoor dat je ouders op de hoogte zijn van de meidenavond, en dat ze het hiermee eens zijn. Dit voorkomt stress op de avond zelf. Ook kun je een lijstje maken met dingen die je nodig hebt. Dit kan bijvoorbeeld genoeg eten en drinken zijn. Om de kosten te verdelen, kun je voorstellen om allemaal voor iets te zorgen. Als een aantal meiden zorgen voor drinken en anderen weer voor eten, is er in ieder geval genoeg. Je kunt ervoor kiezen om met zijn allen inkopen te gaan doen en de kosten te verdelen. Echter kun je ook iedereen iets van thuis laten meebrengen. Dit mogen ze zelf kopen, maar natuurlijk ook bakken bijvoorbeeld.

 

Tijdens je meidenavond mag wat lekkere muziek niet ontbreken, zorg er dus voor dat je een goede playlist hebt klaarstaan. Zo kunnen jullie gelijk lekker meezingen met de muziek. Zorg er ook voor dat er een fotocamera of iets dergelijks klaarligt. Op een meidenavond is het altijd leuk om foto’s te maken. Zo kunnen jullie ook na afloop nog nagenieten van jullie avondje. Als jullie een tijd later de foto’s terugzien, kunnen jullie nog steeds dubbel liggen van de grappige momenten.

Activiteiten

Er zijn verschillende leuke activiteiten die je kunt doen tijdens een meidenavond. Je kunt bijvoorbeeld “truth or dare” spelen. Voor dit spel heb je helemaal niks nodig, alleen een dosis fantasie. Je kunt kiezen voor truth of voor dare. Als je voor truth kiest, moet je een vraag beantwoorden. Deze vragen mogen je vriendinnen bedenken. Bij dare krijg je een opdracht die je uit moet voeren. Dit kan een hoop grappige momenten opleveren. Je kunt natuurlijk ook kiezen om andere spelletjes te spelen. Gezelschapsspelletjes, nooit heb ik ooit, of een kaartspel kunnen namelijk ook zorgen voor veel lol.

 

Ook kun je ervoor kiezen om gezellig met zijn allen te gaan bakken. Lekker kliederen in de keuken met als eindresultaat bijvoorbeeld een prachtige taart. Ondertussen kunnen jullie gezellig kletsen. Als jullie taart in de oven staat, kunnen jullie even een filmpje opzetten of een spelletje doen. Hierna moeten jullie natuurlijk even proeven, genieten maar!

 

Een beautyavond is meestal ook erg geslaagd als meidenavond. Een lekker maskertje, een mooie make-uplook en een prachtig kapsel kunnen nooit kwaad. Natuurlijk kunnen jullie na afloop nog even de stad in en genieten van een drankje. Of je nou kiest voor een glaasje fris, een wijntje of dropshot drank, gezelligheid is gegarandeerd.

 

Verder is een film kijken ook altijd erg gezellig. Lekker chillen op de bank onder het genot van een goede film, een drankje en een hapje. Ook hierbij kun je kiezen voor fris, wijn, of dropshot drank. Het ligt er maar net aan waar jij en je vriendinnen van houden. Na afloop van de avond kunnen jullie gezellig logeren. Wat je ook kiest, jouw avond wordt vast geslaagd.

Comments are closed.