Een privé detective inschakelen bij alimentatie zaken

Een privé detective inschakelen bij alimentatie zaken.

Als je gaat scheiden dan spreek je af dat je voor een bepaalde periode alimentatie zal betalen. Daar staat tegenover dat je ex partner niet mag trouwen of samenwonen met een nieuwe partner. Helaas wordt deze regel vaak gebroken en zelfs als je weet dat je partner samenwoont dan is het vaak lastig om dit wettelijk te bewijzen. Een privé detective kan je helpen om onderzoek te doen en doormidden van foto’s en andere bewijsstukken vast te leggen dat je ex partner samenwoont. Je hoeft zo geen alimentatie meer te betalen en je profiteert zo flink van een kostenbesparing. De kosten van een detective heb je zo al snel terugverdiend.

Privé detective

Een privé detective wordt steeds vaker door consumenten ingeschakeld om problemen op te lossen. Zaken waarvoor de politie niet komt opdagen, maar een detectivebureau wel zijn hand voor omdraait. We hebben het hierbij vaak over oplichtingspraktijken, relatie zaken of alimentatie zaken. Privé problemen die niet strafbaar zijn, maar voor jouw wel enorm belangrijk. Bijvoorbeeld vermoedens dat er sprake is van overspel bij je partner. Je ziet je partner geheimzinnig doen met zijn mobiele telefoon en regelmatig moet je partner tot laat overwerken. De kans is helaas groot dat er sprake is van overspel, maar je wil dit wel kunnen bewijzen. Een detectivebureau kan je helpen om onderzoek te doen naar je partner. E-mails en sms’jes worden gecontroleerd zonder dat je partner het doorheeft. Daarnaast wordt je partner geschaduwd zodat een eventueel overspel zelfs met foto’s kan worden bewezen door een detective. Dit gebeurd allemaal voltrekt anoniem zonder dat je partner het doorheeft. Uiteindelijk kan je zelf bepalen wat je met deze informatie doet.

Privé detective bij oplichting

Ben je opgelicht maar heb je volgens de politie onvoldoende bewijs om aangifte te doen? Zelfs bij privé oplichting of digitale oplichting kan je een detectivebureau inschakelen. Deze zoekt de zaak tot de bodem uit en zorgt ervoor dat de oplichter eindelijk opgepakt kan worden.

Comments are closed.