Een Schitterend 1e verjaardagscadeau

Eindelijk de tijd is gekomen! Jouw baby is geen baby meer, maar bereikt zijn of haar eerste  verjaardag. Hoe bijzonder om deze samen met al je geliefden te vieren. Natuurlijk wordt er dan allerlei lekkers ingeslagen, chipjes, snoepjes maar ook taart! Groot genoeg voor jouw kleintje om zijn of haar handjes eens lekker in te slaan. Maar natuurlijk moet deze ook lekker genoeg zijn om te trakteren aan alle familie en vrienden die op het feestje komen.

Verjaardagen binnen de families

Ieder gezin heeft zo zijn eigen verjaardags tradities, heb je jezelf wel eens afgevraagd hoe deze allemaal ontstaan? Door de eeuwen heen zijn de mooiste verjaardag tradities te vinden, de ene is per ongeluk ontstaan door een onhandige actie, de andere is door opa of oma gecreëerd en door alle kinderen overgenomen.  Een aftelkalender, ballonnen in bad of vuurwerk afsteken, binnen gezinnen zijn er een hoop verschillende tradities te vinden.

Bij de eerste mijlpaal van jouw kleine dame of heer is het geweldig om direct je eigen traditie te starten. Dit kan heel goed met een mooie Konges Slojd verjaardagstrein. Deze treinen van het Deense merk zijn gemaakt van porselein en perfect om ieder verjaardagsfeest mee te starten. In totaal zijn er 3 verschillende treinen van Konges Slojd. De Ballerina, Strong Man en Circus. Stuk voor stuk schitterend om te zien en perfect gedetailleerd afgewerkt. Ze komen met een hoop accessoires om kaarsjes en cijfers in te steken. Alle cijfers 0-9 zitten er 2x bij.

De treinen van Konges Slojd zijn zo mooi dat het bijna zonde is om ze maar 1 keer per jaar op tafel te zetten. Daarom is het ook een leuk idee om ze bijvoorbeeld met kerst neer te zetten. Je gebruikt dan geen cijfers erbij, maar alleen de dragers om kaarsjes in te zetten. Zo komt de traditie nog een keertje in het jaar tevoorschijn.

Cadeautjes voor een 1e Verjaardag

Bij een knallend verjaardagsfeest met mooie tradities horen natuurlijk ook cadeautjes.  Ben je nog op zoek naar bijvoorbeeld mooi houten speelgoed of uiteraard naar zo’n prachtige trein van Konges Slojd, dan kun je hier terecht.

Comments are closed.