Kan ik de opmaak van mijn startpagina aanpassen?

Heb je een startpagina en vind je de opmaak van deze startpagina saai? Dan kun je besluiten om deze startpagina een andere look te geven door het design van de pagina aan te passen. Of dit mogelijk is hangt echter van diverse factoren af. Bij een bekende site als Startpagina.nl kun je als beheerder de look van je startpagina niet wijzigen.

Vrijwel alle dochterpagina’s van deze website lijken op elkaar en je bent dus afhankelijk van het design die wordt voorgeschreven. Bij sommige andere aanbieders waar het mogelijk is om een startpagina te maken kun je wel het één en ander wijzigen. Wil je bijvoorbeeld de achtergrondkleur wijzigen, dan kan dat bijvoorbeeld. Of misschien wil je de kleur van de startpagina link aanpassen. Vaak is dit ook mogelijk bij de wat minder bekende sites waar je zelf een startpagina kunt aanmaken.

Een uniek design?

Wil je een volledig unieke startpagina? Dan zul je deze op maat moeten laten maken. Het op maat laten maken van een startpagina kost uiteraard geld, maar zo weet je wel zeker dat deze voldoet aan jouw wensen en je kunt er allerlei extra opties aan toevoegen, zodat de site geen standaard en vaak saaie pagina wordt. Dit laatste is van belang, want maar weinig mensen zitten vandaag de dag te wachten op een saaie pagina met alleen maar links. Linkbuilders vinden dit overigens geen probleem, want zij maken nog veelvuldig gebruik van startpagina’s voor hun linkbuildingactiviteiten. Sommige linkbuilders zijn ook bereid om veel geld te betalen voor een link op een startpagina.

Comments are closed.