Kartonnen dozen

Kartonnen dozen worden tegenwoordig nog veel gebruikt. Het versturen van pakketjes via de post is dankzij de toename van bijvoorbeeld het online shoppen flink toegenomen met als gevolg dat er veel kartonnen dozen worden gebruikt om de pakketjes te verzenden. Maar niet alleen via het online shoppen worden veel pakketjes verstuurd in kartonnen dozen, ook grote magazijnen versturen hun pakketjes allemaal in kartonnen dozen. Kartonnen dozen worden ook in deze tijd nog veel gebruikt!

Kartonnen dozen op maat

U kent het probleem vast. U wilt een pakketje versturen of u werkt in een magazijn en u heeft geen passende doos voor het product dat u wilt versturen. Super vervelend! Om kostbare tijd te besparen valt de keus dan al snel op een grotere doos met als gevolg dat er veel opvulmateriaal gebruikt moet worden om de doos stevig te houden zodat het product onbeschadigd blijft. U snapt natuurlijk zelf wel dat al dit opvulmateriaal super milieu onvriendelijk is. Het niet hebben van een passende kartonnen doos heeft dus veel nadelen. Het kost veel tijd, je verspilt onnodig veel opvulmateriaal en het product is minder veilig verpakt waardoor de kans op schade toeneemt.

Daarom is het aan te raden, om over te gaan op kartonnen dozen op maat. Zeker wanneer het probleem zich vaak voor doet dat u geen passende doos kunt vinden zal dit veel voordelen hebben. Zo bent u minder tijd kwijt bij het zoeken naar een goede doos, is het product beter beschermd en verspilt u geen opvulmateriaal waardoor u milieubewust bezig bent.

Tegenwoordig is het ook erg makkelijk om een kartonnen doos op maat te bestellen en te laten bezorgen. Dit kan zelfs online bij webshops als Dozenstampers.nl.

Soorten kartonnen dozen

Kartonnen dozen zijn er in tallozen soorten en maten. Zo zijn er vouwdozen, kartonnen platen, winkeldozen, palletdozen, postdozen, dekseldozen, kokerdozen en ga zo maar door. Naast de verschillende soorten dozen is het zoals hierboven kort vernoemd tegenwoordig ook mogelijk om kartonnen dozen helemaal op maat te laten maken.

Comments are closed.