Leuke workshops in Amsterdam

Amsterdam is een stad vol met leuke activiteiten. Rondvaarten, winkelen, lekker eten en drinken, het kan allemaal. Ook zijn er verschillende leuke workshops die je kunt volgen. Of je nou een dagje weg gaat met vriendinnen of een vrijgezellenfeestje organiseert, deze workshops zijn zeker een aanrader. Parkeren Amsterdam is comfortabel en veilig bij Q-Park.

Workshop lipdub maken

Een voorbeeld van een leuke workshop in Amsterdam is een lipdub maken. Tijdens deze workshop gaan jullie de show stelen in jullie eigen videoclip. Dit uitje kan gebruikt worden voor verschillende groepen. Bedrijven, scholen, verenigingen, voor al deze groepen kan het positief werken. Je leert elkaar eens van een andere kant kennen en daarbij neem je het eindresultaat mee naar huis. Tijdens de workshop staat er een professionele cameraman tot jullie beschikking. Jullie kunnen zelf een leuke en unieke locatie kiezen waarop het filmpje wordt opgenomen.

Workshop make-up

Een workshop make-up kan een leuke activiteit zijn voor een vriendinnengroep. Even lekker bezig zijn met make-up en er ook nog eens beter in worden, dat is twee vliegen in een klap. De workshop is namelijk zowel leuk als leerzaam. Trends, make-up tips en tricks, het komt allemaal aan bod. Jullie kunnen zelf kiezen in wat voor soort make-up jullie je willen verdiepen. Een nette make-up voor een doordeweekse dag of juist een uitgebreide make-up voor een avondje uit. Met de meegebrachte make-up gaan jullie 2 uur lang gezellig aan de slag. Natuurlijk kan er lekker bijgekletst worden en krijgen jullie aan het einde van de workshop een fijne handleiding mee. Zo kun je dit altijd even teruglezen. Nu jullie er allemaal mooi opgemaakt uitzien, is het perfect om een avondje uit te gaan. Een etentje of een avondje stappen maakt dit uitje helemaal af.

Workshop plat Amsterdams

Een hilarische workshop voor zowel mannen als vrouwen is de workshop plat Amsterdams praten. Dit is natuurlijk erg leuk als je toch in de hoofdstad bent. Tijdens de workshop leren jullie allerlei gekke woorden en uitspraken. Dit zorgt gegarandeerd voor een hoop plezier en gezelligheid. Verder zit er ook een leerzaam stukje in deze workshop. Je leert namelijk over het ontstaan van het accent, hoe bepaalde woorden uitgesproken worden en wat de klank is van bepaalde letters. Er zijn een heleboel uitdrukken en woorden die je tijdens  deze workshop te weten komt. Deze workshop kan leuk worden afgesloten tijdens een bezoekje aan het café. Hier kunnen jullie je accent alvast in de praktijk brengen.

Smartlappen workshop

De workshop plat Amsterdams kan goed worden gecombineerd met de Smartlappen workshop. Tijdens deze workshop kunnen jullie je Amsterdamse accent in de praktijk brengen met het zingen van smartlappen. Voor de perfecte sfeer vindt deze workshop plaats in een typisch Amsterdams café. Een lekker drankje mag tijdens deze workshop natuurlijk ook niet ontbreken! Onder leiding van een accordeonist wordt de ene na de andere smartlap gezongen. Een leuke bijkomstigheid is dat de workshop wordt opgenomen op een CD. Deze kan keer op keer teruggeluisterd worden en zo blijf je er plezier aan beleven.


Amsterdam is dus de ideale plek voor een dagje weg met een workshop. Parkeren Amsterdam is comfortabel en veilig bij Q-Park dus hier hoef je je ook geen zorgen over te maken.

Comments are closed.