Liever vakantie dan nieuwe telefoon

Koop jij ook liever een refurbished iPhone 6 in plaats van een hele nieuwe om dan toch nog even lekker op vakantie te gaan? Speciaal voor jou een aantal apps die onmisbaar zijn op jouw vakantiebestemming.

Tripadvisor

Deze app is vooral handig voor het boeken van je vakantie. Vind hier betrouwbare reviews over hotels, over verschillende activiteiten en restaurants. Bij de meeste mensen is deze app wel bekend maar voor degene die dit nog niet kennen, zeker een aanrader.

HERE Maps

Met deze app kan je overal ter wereld je laten navigeren naar de bestemming waar je naartoe wilt. En nee hier is geen internet voor nodig. Dit kan totaal offline. Je kan bijna kaarten van alle landen downloaden zodat je zonder een werkende internetverbinding toch komt waar je moet zijn! Dag hoge internetkosten in het buitenland.

Nearby ATM

Heb jij ook liever cashgeld in het buitenland? Probeer dan maar eens een pinautomaat te vinden in een onbekende stad. Vragen kan lastig zijn wanneer je de taal niet spreekt. Daarom is Nearby ATM perfect op dat moment wanneer je geld nodig hebt!

Google Translate

Iedereen kent Google Translate. Maar wisten jullie ook dat je dit offline kunt gebruiken? Hoe handig is dat? Als je een leuke dame of heer tegenkomt in het buitenland maar elkaar niet helemaal kunt verstaan is dit toch wel handig. Als je dit wil instellen doe je dat via Menu, instellingen, offline talen beheren en als laatst kan je de taal selecteren

Withlocals

Wanneer je een verre reis gaat maken wil je natuurlijk verder dan alleen de bekende toeristenplaatsen. Wie weten dit nou beter dan de mensen die daar wonen. Kom in contact met de locals en plan leuke tripjes via deze app.

Zeker op reis

Wanneer je op vakantie bent kan er natuurlijk altijd iets gebeuren. Het is daarom handig om jou medische gegevens bij de hand te hebben wanneer je deze nodig hebt. Je vindt in deze app verschillende noodnummers, informatie over verschillende medicatie en een vaccinatieoverzicht. Ook informatie over de landen zijn hier te vinden en een aantal praktische tips. Is toch wel handig wanneer er geen internetbereik is.

 

Comments are closed.