Losse bewakingscamera

Spyshop

Als je een bewakingscamera wil gaan aanschaffen dan denk je misschien niet direct aan de spyshop. Toch is het zeker wel slim om de winkel in overweging te nemen. Het is niet alleen een winkel gespecialiseerd in spannende gadgets, maar ook de veiligheid wordt steeds belangrijker. Denk hierbij aan het gebruik van een bewakingscamera. Het aanbod in een spyshop is zelfs vaak nog groter dan in een willekeurige elektronica winkel. Een spyshop is tenslotte al gespecialiseerd in het maken van opnames en het maakt natuurlijk niet uit of dit in het geheim dient te gebeuren of standaard ala bewaking van een woning of pand. Dankzij het grote aanbod heeft de winkel de mogelijkheid om zeer specialistisch te werk te gaan. Ze kunnen hierdoor klanten uitgebreid informeren over welke bewakingscamera het beste bij ze past.

Draadloze camera combineren met een alarmsysteem.

Het is absoluut een aanrader om naast een alarmsysteem ook te investeren in een bewakingscamera. De spyshop verkoopt zelfs systemen die je hierop aan kan sluiten. Neem bijvoorbeeld het gerenommeerde merk elro. Elro levert al jaren professionele bewakingssets met bewegingsmelders en magneetstrips. De laatste jaren heeft dit systeem een upgrade ondergaan en kan de draadloze camera er ook aan worden toegevoegd. Zo bestaat er nu zelfs een systeem waarbij de camera verwerkt zit in de bewegingsmelders. De camera gaat alleen aan zodra het alarm aanstaat en er een beweging gedetecteerd wordt. Bij elro wordt er direct een foto met extra groot flitslicht gemaakt. Je hebt zo niet alleen de inbreker vastgelegd, maar de kans is ook groot dat de inbreker direct omkeert.

Losse bewakingscamera

Uiteraard kan de spyshop ook worden ingeschakeld voor een losse bewakingscamera set. Je kan hierbij kiezen voor een draadloze camera of een systeem met kabels. Bij een draadloos systeem is het zelfs mogelijk om te kiezen voor een IP camera. Dit systeem kan je aansluiten op een Wi-Fi netwerk. Je kan zo overal ter wereld waar je een internet verbinding hebt direct toegang krijgen tot live camerabeelden. Zo kan je precies zien wat er thuis aan de hand is zodra je een melding krijgt dat het alarm thuis afgaat. Ontdek de mogelijkheden zelf via de spyshop.

Comments are closed.