Mediator in Nijmegen

Mediator in Nijmegen

Een mediator in Nijmegen helpt je in jouw omgeving met conflicten. Een conflict kan ontstaan met een zakenpartner, collega, handelspartner of met je echtgenoot. Natuurlijk wil je dit conflict zo oplossen dat je elkaar nog in de ogen kan kijken. Met een mediator Nijmegen regel je snel dat een conflict zonder rechtsgang wordt opgelost. Je hoeft zo geen advocaat in te schakelen of een rechtszaak te betalen. Uiteindelijk kan je al snel duizend euro of meer besparen door een mediator in Nijmegen in te schakelen.

Mediator in Nijmegen bij scheidingszaken.

Geen enkele scheidingszaak is hetzelfde en het is belangrijk om te weten of je er samen uit kan komen zonder rechtsgang. Als er samen zonder rechtsgang uit kan komen dan kan je een mediator in Nijmegen inschakelen. Een mediator zal nooit partij trekken voor één van de partners. Er wordt dus altijd open en eerlijk onderhandelt bij een scheidingszaak. In meer dan de helft van de situaties kan een scheiding via een mediator geregeld worden. De kosten per uur worden gedeeld zodat het betaalbaar blijft. Als je echt weinig verdiend dan kan je rechtsbijstand aanvragen. Je betaalt dan alleen een eigen bijdrage per uur in plaats van het volledige uurloon.

Mediator in Nijmegen inschakelen.

Een mediator in Nijmegen kan je inschakelen bij diverse zaken. Dit kan zelfs een conflict tussen je huidige werkgever zijn of met een winkel. In plaats van een rechtszaak kan je zo een schikking treffen die voordeliger is dan een normale rechtszaak.

Comments are closed.