Mediator in Tiel

Mediator in Tiel

Als er een conflict ontstaat dan hoef je niet direct een advocaat in handen te nemen. Mediator in Tiel kan je helpen om bij een conflict te middelen. Dit kan bij een echtscheiding zijn of een probleem tussen beide partijen. Doordat je niet naar de rechtbank hoeft kan je veel geld besparen met een mediator in Tiel. Je krijgt nu namelijk deskundige hulp bij het oplossen van problemen tussen twee partijen. Bij meer dan de helft van de situaties is een mediator in Tiel voldoende om het probleem op te lossen.

Mediator in Tiel vindt zonder beoordelen een oplossing.

Het is belangrijk om te weten dat een mediator geen oordeel geeft over een conflict. Zo zal er nooit partij gekozen worden. Er wordt alleen begeleid tijdens de onderhandelingen zodat er een juiste oplossing gevonden kan worden. Doordat de mediator onafhankelijk is kan je vertrouwen hebben in een juiste afhandeling van een conflict. De afspraken worden tijdens de onderhandelingen op papier gezet en ondertekend. Het inschakelen van een mediator in Tiel is altijd geheel vrijblijvend en niet verplicht. Als het echt niet meer mogelijk is om tot een oplossing te komen, dan kan je kiezen voor een gang naar de rechtbank.

Mediator in Tiel bij scheidingen.

Bij een scheiding is er vaak geen geld om een dure advocaat te betalen. Een mediator in Tiel kost een stuk minder vergeleken met een advocaat. Mocht je een rechtsbijstandverzekering hebben dan wordt een mediator bij een scheiding vaak vergoed. Terwijl een advocaat niet wordt vergoed omdat de verzekering onpartijdig is. De kosten van een mediator worden vaak gezamenlijk betaalt en bij een laag inkomen kan er eventueel gesubsidieerde mediation geregeld worden.

Comments are closed.