Mobiel beveiligen met PGP

Ben je al op de hoogte van Ciphr en wat het allemaal voor je mobiele veiligheid kan doen? Ciphr is de beste bescherming die je op je mobiel kunt plaatsen.

Wanneer je denkt aan bescherming, zal meteen de naam van een antivirus in je opkomen. Ze bieden wel bescherming, maar tot op een bepaalde hoogte. Ciphr geeft je alles wat een antivirus kan geven en nog veel meer.

Je foto’s en notities zijn belangrijk voor je en je wilt natuurlijk niet dat ze in de verkeerde handen vallen. Want dat kan heel gemakkelijk gebeuren. Alles wat je nodig hebt is een onveilige wifi verbinding en een mobiele telefoon zonder bescherming. Ciphr zorgt ervoor dat al je foto’s en belangrijke documenten in een vault geplaatst worden, zodat ze beschermt zijn tegen data aftappers. Ook je berichten kun je beschermen door ze te versleutelen. Dat geldt ook voor je chat berichten. Je kunt het ook zo regelen zodat verzonden berichten na een tijdje vernietigd worden. dus de jouwe en je verzonden bericht worden beiden gedelete.

Ciphr kan nog veel meer dan dat. Het gebruikt ECC en PGP om je mobielen te beschermen en je kunt niet voor betere bescherming wensen.

Ben je geïnteresseerd om Ciphr op je smartphone te installeren? Neem dan contact op met Elite Privacy, de officiële distributeur van Ciphr. Alles kan anoniem verlopen als je dat mocht wensen. ook een discrete levering is mogelijk of je kunt het zelf afhalen. Bij Elite Privacy voldoen ze graag aan iedere klantwens.

Comments are closed.