Pandora bedels en sieraden

 

Pandora bedels worden vaak charms genoemd en ze zijn handgemaakt van sterling zilver of 14 karaat goud. Ze passen om speciale Pandora armbanden of kettingen waarmee je een persoonlijk sieraad kan samenstellen. Zo kan je bedels in jouw favoriete kleuren bij elkaar gebruiken of een kleurencombinatie die bij een outfit past. Je kan een volle armband of ketting ontwerpen of juist eentje die eenvoudiger is door minder bedels te gebruiken. Je kan ook steeds de bedels afwisselen en elke keer als het ware een nieuw sieraad creƫren.

Soorten bedels

Glasbedels – Gemaakt met Muranoglas in verschillende kleuren en patronen.
Letterbedels – Letters waarmee je namen of alleen initialen samen kan stellen.
Bedelhangers – Kleine bedels die aan een oogje hangen zoals een hartje, een hoefijzertje of een muzieknoot.
Zilver – Bedels gemaakt van sterling zilver.
Goud – Bedels van 14 karaat goud.
Zilver met goud – Deze bedels zijn van sterling zilver gecombineerd met 14-karaat goud en sommige bedels zijn voorzien van een steentje.
Zilver met steen – Bedels met een steen zoals zirkonia of onyx.
Bedels met emaille – Deze bedels zijn versierd met emaille in diverse kleuren.

Pandora bedels om cadeau te geven

Een Pandora bedel is leuk om cadeau te geven, bijvoorbeeld aan verzamelaars van Pandora bedels. Voor hen is elke nieuwe bedel een uitbreiding van hun verzameling. Een letterbedel is ook een leuk presentje in de vorm van de beginletter van iemands naam, de initialen of de hele naam. Als bijzonder cadeau kan je denken aan de bedels van sterling zilver gecombineerd met 14 karaat goud of bedels geheel van 14 karaat goud. Voor een dierenliefhebber zijn de dierenbedels een leuk idee, er zijn dierenbedels in de vorm van een kat, een hond of een paard. Of een Pandora bedel in hartvorm als geschenk voor je lief!

Comments are closed.