Pantykniekousen

Elzinga pantykniekousen zijn kniekousen die gemaakt zijn van panty stof. Net als panty’s zijn pantykniekousen ook verkrijgbaar in verschillende diktes. Zo heb je pantykniekousen van 20 denier, 40 denier en 60 denier. Ook zijn pantykniekousen, net als panty’s verkrijgbaar in verschillende kleuren en soorten. Zo zijn er effen, doorzichtige, ondoorzichtige, matten, glanzende, praktische, simpele en sexy pantykniekousen te koop. Pantykniekousen zijn dunner dan sokken en dat kan plezierig zijn doordat het minder warm aanvoelt bijvoorbeeld in de zomer. Pantykniekousen zijn ook nog eens veelzijdig en modieus. En kunnen bij veel soorten kleding gedragen worden. Ze zijn ook goed betaalbaar in vergelijking tot panty’s en sokken.

In pantykniekousen wordt sinds enige tijd het product lycra verwerkt, dit is een uiterst dun elastiek wat zorgt dat de pantykniekous strak om uw onderbeen zit. Het maakt de kous flexibel en comfortabel.

Geschiedenis van pantykniekousen

Vroeger waren panty’s gemaakt van duurzamer materiaal dan de panty’s nu. Ze waren toen ook veel duurder, als er iets kapot ging werd dat gerepareerd in plaats van dat er nieuwe gekocht werden. Ze waren ook minder elastisch dan nu, hierdoor ging de kous minder snel stuk.

Vanaf het moment dat nylon uitgevonden was, kwam de panty ook al snel kijken en ook de verschillende varianten hebben zich sinds dien steeds meer ontwikkeld. Pas na de tweede wereldoorlog, rond 1960 kwamen de panty’s op de markt zoals wij ze nu nog ongeveer kennen.

Tip voor pantykniekousen

Net als bij gewone panty’s komen er in pantykniekousen snel ladders Dit is één van de grootste ergernis bij pantydragers. Een ongelukje is zo gebeurd en als je ook maar ergens tegenaan loopt zit er al een ladder in. Wanneer dat gebeurd is het handig als je haarlak of nagellak bij je hebt, als je dat er op smeert of spuit wordt de ladder niet groter.

Tag: Burlington edinburgh sokken

Comments are closed.