Schoolkluisjes en lockers

 

In het middelbaar onderwijs en op universiteiten zijn schoolkluisjes of lockers niet meer weg te denken. Leerlingen volgen diverse vakken en dienen hun boeken, lunch en waardevolle spullen veilig op te kunnen bergen.

Schoolkluisjes zijn lockers die net even steviger zijn dan reguliere opbergsystemen. Scholieren zijn niet altijd een voorzichtig en een schoollocker moet nu eenmaal tegen een stootje kunnen!

Daarnaast is het van belang dat een lockeropstelling past binnen de aangewezen ruimte en kleurt bij de rest van het interieur. Locker.nl heeft daarom schoolkluisjes die in diverse kleurstellingen en afmetingen te verkrijgen zijn. Ook kunt u naast een cilinderslot kiezen voor een muntsysteem of elektronisch sluitsysteem.

Extra stevig

Op sommige scholengemeenschappen is de behoefte aan een onverwoestbaar schoolkluisje erg groot. Ook deze heeft Locker.nl in het assortiment opgenomen. Mooie, ijzersterke lockerkasten die qua vormgeving slim in elkaar zitten. De deuren zijn voorzien van doorlopende scharnierpennen en lopen enigszins bol, zodat ze zelfs een incidentele trap weerstaan. Ook bij deze stalen lockers heeft u nog keuze uit diverse kleuren en dieptes.

Voor vragen over de producten, maatoplossingen of plaatsingsmogelijkheden kunt u altijd contact opnemen met de medewerkers van Locker.nl. Kom ook eens langs in de showroom!
Resisto 3.9 laag

Comments are closed.