Spyshop beveiligingscamera

Spyshop beveiligingscamera

Als je een beveiligingscamera nodig hebt dan is de Spyshop misschien niet het eerste bedrijf waar je aan denkt. Toch raden we je wel aan om bij dit bedrijf eens te gaan informeren voor de mogelijkheden van je eigen draadloze camera systeem. De Spyshop weet niet alleen in het diepste geheim de mooiste beelden te maken, maar ook in het openbaar waarbij het duidelijk zichtbaar is dat je beelden maakt. Officieel moet je dit volgens de wet dan ook aangeven en gelukkig kan dit ook zonder problemen. Plak een grote sticker op de voordeur en alles is geregeld en je mag wettelijk beelden maken met je eigen beveiligingscamera.

Beveiligingscamera aansluiten op je smartphone.

Natuurlijk wil je het liefste altijd op de hoogte zijn van wat er in je omgeving gebeurd. Vooral als je op vakantie bent en het alarm gaat af. Je kan natuurlijk niet even terug en je kan de buren ook niet wakker gaan bellen. Met een beveiligingscamera uit de Spyshop kan je overal ter wereld een kijkje nemen in je eigen huis. Je hoeft alleen je smartphone aan te zetten en je hebt direct toegang tot je beelden zolang je een internetverbinding hebt. Dit wordt een zogenaamde IP beveiligingscamera genoemd. De meeste IP draadloze camera’s worden geleverd met een gratis App. Schakel de App in en je hebt direct een idee wat er zich thuis afspeelt ondanks dat je duizenden kilometers van huis vandaan zit. Heeft jouw IP camera geen app? Geen probleem zolang het een IP camera is kan je de beelden altijd live vanaf je computer bekijken zolang je natuurlijk internet hebt.

Beveiligingscamera met een monitor voor extra beveiliging.

Natuurlijk blijf je heel graag op de hoogte van wat er bij jouw thuis afspeelt. Je kan kiezen voor een draadloze camera als complete set inclusief een monitor. De monitor kan je op een centrale plek in de woning hangen en direct kan je zien wat er allemaal afspeelt in de woning. Een beveiligingscamera kan je zo helpen om misdadigers op te sporen, maar ook om de beelden te bewaren. Mocht je bedrijf of huis zich aan de regels houden dan kunnen de beelden gebruikt worden tijdens een rechtszaak. Informeer dus gerust bij de Spyshop voor de mogelijkheden.

Comments are closed.