Stadswandeling Gouda


schildersbedrijf Den HaagStadswandeling Gouda
is meer dan alleen een wandeling op zoek naar de lekkerste kazen en stroopwafels. De stad kent een compleet rampjaar waarin alles in de stad lijkt mis te gaan. Een verhalenverteller van Storytrail vertelt u dit verhaal tot in detail en neemt u mee door de stad aan de hand van een oud dagboek. U leert zo op een unieke manier de geschiedenis van Gouda ontdekken. Beleef de Bieroorloog in 1552 en kijk mee door de ogen van de oude inwoners van de stad Gouda. Dankzij een unieke verteller leert u op theatrale wijze kennis maken met Gouda.

Maak een stadswandeling Gouda samen met vrienden en familieleden

Het hele jaar door wordt ongeveer maandelijks een stadswandeling Gouda georganiseerd. Op onze website kunt u alle data zien waarop de wandeling geplant staat. U kunt uzelf hiervoor inschrijven en deelnemen aan de wandeling. Eventueel kunt u deze gezellige dag nog leuker maken door er een high tea of lunch na afloop te boeken. Uiteraard kunt u ook alleen deelnemen aan de openbare stadswandelingen door Gouda.

Stadswandeling Gouda als bedrijfsuitje

Is uw bedrijf gevestigd in Gouda? Het is dan natuurlijk hartstikke leuk om een stadswandeling Gouda te maken. Uw medewerkers krijgen direct een ander beeld bij de stad waarin ze werken. Vanaf 15 medewerkers kunt u het hele jaar door een stadswandeling maken. U krijgt dan een privé rondleiding met eventueel aansluitend een lunch, diner of high tea. Uw personeelsleden maken er al snel een gezellig dagje uit van en genieten met volle teugen van dit unieke theatrale bedrijfsuitje. Eventueel is het mogelijk om de stadswandeling in het Engels uit te voeren. Dit is natuurlijk ideaal bij internationale groepen. Uiteraard is dit geheel op aanvraag, maar behoort het zeker tot de mogelijkheden als u een stadswandeling Gouda gaat maken.

Ook voor een stadswandeling Amsterdam kunt u bij Storytrail terecht!

Comments are closed.