Stadswandeling Utrecht

Een stadswandeling Utrecht is absoluut een uitje met Storytrail. Een speciale verteller neemt u mee de stad in en zelfs als u al jaren in Utrecht woont ontdek u een nieuwe kant. De stad Utrecht is natuurlijk hartstikke divers vooral als u kennis maakt met de historische kant van de stad. U beleefd avonturen die vooraf nooit gedacht had. In een gezellig gezelschap gaat u op speurtocht en zelfs echte Utrechters ontdekken hun stad opnieuw. U beleefd het allemaal tijdens de theatrale tocht door uw eigen stad Utrecht!

Stadswandeling Utrecht is het leukste bedrijfsuitje van Nederland

U werkt samen met uw collega’s misschien wel iedere dag in Utrecht. De stad is misschien wel hartstikke bekend, maar dit is vooral de hedendaagse versie. Wist u dat de stad vol met lokale verhalen, list en bedrog zit? Storytrail is in het verleden gedoken en heeft er een spannende stadswandeling door Utrecht van gemaakt. U kunt het volgende verwachten als u een wandeling boekt:

• Unieke verhalen in het eeuwenoude centrum.
• Een privéwandeling vanaf 15 personen.
• Bepaal zelf de datum en de tijd voor uw stadswandeling.
• Uw stad krijgt een nieuw gezicht.
• Een theatrale manier van vertellen.

Boek uw eigen stadswandeling door Utrecht

Wilt u zelf eens meemaken wat de eeuwenoude helden van Utrecht hebben meegemaakt? Boek dan uw eigen stadswandeling door Utrecht. U bent niet verplicht om 15 personen mee te nemen. Op vaste data maken wij een wandeling door de stad en u kunt hiervoor online kaartjes kopen. U kan al mee vanaf één persoon en we proberen de wandeling iedere maand te organiseren. Als er veel interesse is dan organiseren we zelfs meerdere stadswandelingen. Er is zo altijd wel een datum die bij u past, zodat u met onze verhalenverteller mee op stap kunt gaan.

Comments are closed.