Tattoo studio in Den Haag, hoe bereid je je voor?

Het nemen van een tatoeage is een belangrijke beslissing. Het is een persoonlijk kunstwerk dat je de rest van je leven mee zal dragen. Ben je dus van plan om naar een tattoo studio in Den Haag te gaan? Zorg dan dat je je goed voorbereid. Van begin tot eind moet je zorgen dat alles tot in de puntjes is uitgewerkt. Het nemen van een tatoeage kan een vervelende ervaring zijn als er iets fout gaat. Hier wordt je stap voor stap meegenomen door het proces van het nemen van een tattoo.

Doe je huiswerk

De eerste en ook een van de belangrijkste stappen die je moet nemen is het doen van je research. Met tientallen tattoo studio’s in Den Haag om uit te kiezen, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Je huiswerk is het verzamelen van informatie over de verschillende shops in jouw omgeving. Dit doe je niet alleen online, maar je moet ook bij zaken langsgaan om te zien hoe het eraan toe gaat daar.

Belangrijke dingen om op te letten bij je research naar een tattoo studio in Den Haag zijn veiligheid en artistieke invulling van de shop. Voor veiligheid is het ook belangrijk om zelf naar de zaak te gaan. Dan kun je zien of alles opgeruimd en netjes is en of er hygiënisch gewerkt wordt. Daarnaast moet je online reviews nalopen om zeker te weten dat er consistent goede service geleverd wordt.

Het zetten van tatoeages is een kunst en elke artiest heeft zijn eigen stijl. Het specialisme van de artiest die jij uitkiest moet overeenkomen met de tatoeage die jij wil. Als je bijvoorbeeld een Japanse tekst wil laten plaatsen, dan moet je een tatoeëerder zoeken die verstand heeft van Japanse tekens. Als je een tekst in een vreemde taal wil plaatsen, laat het ontwerp dan sowieso eerst controleren door iemand die de taal beheerst. Je wil niet met een grammaticale fout op je lichaam lopen.

Get comfortable

Op de grote dag zelf is het belangrijk dat jij volledig op je gemak bent. Kies een tatoeëerder uit waar je volledig op kan vertrouwen. Ben je toch nog zenuwachtig of bang voor de pijn? Neem dan een vriend mee die je kan steunen. Hou het aantal toeschouwers wel beperkt, anders wordt het snel onrustig en dit is zowel voor jou als de tatoeëerder vervelend. Het gaat pijn doen, dus je moet zorgen dat alle andere factoren je geruststellen.

De nazorg

Nadat je in een Haagse tattoo studio geweest bent, begint deel twee van de operatie. Het nemen van een tattoo is vergelijkbaar met het oplopen van een enorme wond. Deze moet je dus goed verzorgen om te kunnen genezen. De genezing duurt gemiddeld twee tot drie weken. Er zullen korstjes op komen en deze moet je met rust laten. Wees voorzichtig met douchen en wrijf er niet te veel met je handdoek overeen. Daarnaast moet je directe druk en onhygiënische omstandigheden vermijden. Ga dus niet zwemmen, want dat zwembadwater is harstikke vies.

Bron: http://gsandgents.com/

Comments are closed.