Tissot Tradition: Perpetual Calendar

De horloges van Tissot zijn al lang van baanbrekende kwaliteit. Deze kwaliteit wordt bereikt door het gebruik van speciale materialen en door het toepassen van moderne, hightech functies. Wie sport, heeft een perfect maatje aan de Tissot T-Touch.

Dit horloge met mooi en vooral functioneel ontwerp heeft een touch screen. Via deze moderne toepassing heb je toegang tot functies die er voor jou als sporter toe doen. Een luchtdrukmeter stelt je op de hoogte van de meest precieze weersveranderingen, waardoor je optimaal kunt trainen om je conditie te verbeteren. Met de timer kun je je eigen record en dat van bijvoorbeeld de groep wielrenners peilen en dus snel verbeteren. Dat alles zorgt ervoor dat jij jezelf op ieder gewenst moment kunt uitdagen!

Chique betaalbare uurwerken

Tissot verkoopt betaalbare en toch chique uurwerken waarmee de zakenman van vandaag op tijd op elke afspraak en meeting kan verschijnen. Ook voor de gewone consument die met een mooi sieraad voor de dag wil komen heeft Tissot een uitgebreid assortiment uurwerken. Jong , oud en man of vrouw, iedereen kan bij Tissot terecht voor een modebewust alternatief voor het doorsnee horloge. Je mag een mooie pasvorm en een strak ontwerp voor een leuk prijsje verwachten.

Tissot heeft een innovatief imago dat men probeert na te streven. Desalniettemin houdt men bij de vooruitstrevende horlogefirma ook van tradities. Eén van de collecties van Tissot wordt hier volledig aan gewijd. Het idee achter deze collectie is een vintage uitstraling in combinatie met de techniek en stijl van nu.

Tijdloos

Eén van de horloges in de Tissot Tradition collectie vind je het Tissot Tradition Perpetual Calendar horloge. Vrij vertaald naar het Nederlands betekent Perpetual Calendar eeuwig durende kalender. Op het horloge is de dag van de week, het weeknummer en de datum te zien. In tegenstelling tot andere horloges hoef je de datum niet maandelijks aan te passen. De datum staat dus vanaf het begin vast. Een tijdloos uurwerk dat de tijd tot op de minuut aangeeft!

Ik hoop dat ik jullie voldoende heb kunnen vertellen over de horloges van het Zwitserse bedrijf Tissot en dat jullie een keuze kunnen maken voor het horloge dat bij jou past!

Comments are closed.