Voor al uw (elektrische) fietsplezier

Elektrisch fietsen is een waar genot. Ervaar het zelf. Tegenwoordig kan iedereen zich een e-bike veroorloven dankzij voordelige lease constructies. Waarom langer ‘normaal’ fietsen als je nu een e-bike kan leasen? Nooit meer ploeteren tegenwind…

Wist je dat er nu ook speciale e-bikes op de markt zijn bijv. voor moeders of voor senioren?

Tip #1: https://www.fastfuriousscooters.nl/elektrische-fietsen/

De toegevoegde waarde van een moederfiets laat zich al raden: extra makkelijk om boodschappen en/of kid(s) te vervoeren. Een lage instap maakt opstappen veel makkelijker met bagage aan boord. De bagagedrager is tevens steviger t.o.v. andere modellen elektrische fietsen. Moederfietsen komen ook standaard met stuurslot. Zodat de fiets beter blijft staan wanneer uw zoontje of dochter in de kinderzit zit. Afstand tussen het zadel en het stuur is ook groter in vergelijking met andere types e-bikes, waardoor meer ruimte voor twee personen, immers de moeder en het kind.

Top #2: https://www.fastfuriousscooters.nl/e-bike-kopen/

Speciaal dus voor de senioren onder ons. Dat uit zich net zoals bij de moederfiets met een lagere instap. De fietsen zijn vederlicht, zeker in vergelijking met andere e-bike soorten en dat maakt dit type fiets ook uitermate geschikt bijv. voor mensen met enige evenwichtsproblemen of voor mensen met pols en/of nek klachten.

Dit is slechts een tipje van de sluier van de beschikbare e-bike soorten. Voor ieder mens, voor iedere situatie is er wel een e-bike beschikbaar. Denk o.a. verder aan transportfietsen, driewielers, pedelecs, stadsfietsen, en toegewijde heren en dames fietsen. Deze fietsen kunnen direct aangekocht worden of per lease aangevraagd worden. Levering geschiedt voor heel Nederland binnen 2 weken. Enfin, tegenwoordig is de e-bike dus voor iedereen toegankelijk en de verwachting is dat we deze de komende jaren nog vaker zullen zien in het Nederlandse straatbeeld. Blijf niet achter, en koop of lease een e-bike vandaag nog.

Comments are closed.