Zinzi Armband

Zilver en Zinzi

Zilver en Zinzi: een gouden combinatie! De trendy producten van Zinzi zijn vervaardigd van het hoogwaardige edelmetaal eerste gehalte zilver,en bewerkt met een rodium beschermlaag. Dit geeft het zilver een witgouden uitstraling en naast bescherming zorgt dit er ook voor dat het zilver niet verkleurt. De zilveren sieraden van Zinzi zijn er in allerlei uitvoeringen, van sober tot uitbundig en van extreem modern tot uiterst klassiek. Oorbellen, hangers, ringen maar uiteraard ook armbanden in verbazingwekkend betaalbare prijsklassen. En op de zilveren sieraden zit ook nog eens zes maanden garantie.

Zinzi en armbanden

Een armband is een sieraad voor de echte liefhebber, voor de mensen die een mooi sieraad echt weten te waarderen. Met een zilveren Zinzi armband maak je altijd een goede keuze en voeg je iets extra’s toe aan je uiterlijk en uitstraling. Wat dacht je van de klassieke schakelarmband, eenvoudig en toch geraffineerd. En dat in het prachtige zilver van Zinzi. Of een stoere brede, opengewerkte exquise zilveren armband van ontwerper Mart Visser, die speciaal voor Zinzi ontwerpt met daarbij de slogan “Style has a Signature”. Je kunt ook juist kiezen voor zo’n ragfijn elegant verfijnd armbandje, om direct verliefd op te worden!

Zinzi armbanden: verkocht!

De sieraden van Zinzi worden ontworpen door topontwerpers die iedere half jaar weer met een nieuwe collectie komen. Deze exclusieve sieradenlijn is niet zomaar overal verkrijgbaar. Eén van de bekendere dealers van het Zinzi merk is zilver.nl Op de website kun je vanuit je stoel je verlustigen aan de pracht en praal van Zinzi die van het scherm afspat! Het is gemakkelijk te bestellen, met garantie en het wordt gratis verzonden. Bovendien krijg je ook nog eens 10% korting als je vier Zinzi producten bestelt! Kijk op: Zilver.nl

Comments are closed.