Zwangerschapsactiviteiten omgeving Breda

Ben je zwanger en woon je in de omgeving van Breda? Lees dan leuke tips in dit artikel. Ook wanneer je zwanger wilt worden is het alvast leuk om deze tips te bekijken, want je kunt je niet goed genoeg voorbereiden op een zwangerschap en een kleine baby.

Zwangerschapspakketten

Natuurlijk is dit niet gebonden aan de plaats waar je woont, maar als je zwanger bent heb je recht op verschillende leuke pakketten. In deze pakketten zitten informatie en kleine cadeautjes. Er verschillende mogelijkheden zoals de blije doos of het pakket van de Etos. Deze dozen zijn gratis en hebben telkens een andere inhoud.

Zwangerschapsyoga

In Breda wordt er zwangerschapsyoga gegeven bij Wonderbaarlijk. Hier kun je dus terecht voor speciale yoga voor zwangere vrouwen. Tijdens deze lessen leer je te ontspannen door middel van ontspanningsoefeningen. Bij deze yogaschool bieden ze ook speciale zwangerschapsmassages aan. Het gaat hier dan ook om een ontspanningsmassage, geen dieptemassage.

Pretecho

Een pretecho, ook wel bekend als 3d echo of geslachtsbepalende echo, mag niet ontbreken tijdens je zwangerschap. Je kunt voor een pretecho in Roosendaal terecht bij Pretecho enzo. Tijdens deze echo krijgen jullie je kindje in 3d te zien. Je ziet zo dus op wie de kleine lijkt nog voordat hij of zij geboren is. Je kunt ook kiezen voor een 4d echo, hierbij krijg je eigenlijk een filmpje te zien van jullie baby.

Bellypaint

Tijdens je zwangerschap is het ook leuk om je buik te laten beschilderen. Een buikschildering is leuk voor je eigen herinnering, maar ook leuk als activiteit voor je babyshowe. In Breda kun je dit doen bij Bellypaint Rilana. Je kunt kiezen wat voor soort tekening je wilt, van een disneyfiguur tot een beertje of gewoon een roze of blauwe buik. Een erg leuke herinnering.

Comments are closed.