Biertour Amsterdam

Deze blog bevat een aantal tips voor onvergetelijke avond uit met vrienden of voor het ultieme vrijgezellenfeest Amsterdam. Een hele dag vol drank en gezelligheid die ’s middags begint en door zal gaan tot in de vroege uurtjes waarna iedereen hopelijk nog veilig zijn bed weet te vinden.

Middagprogramma

De dag kan het beste rustig beginnen, iedereen moet het namelijk nog vol houden tot het einde. Een aanrader is daarom om te beginnen bij de ambachtelijke biercafés en brouwerijen die er te vinden zijn in Amsterdam. Deze zijn er genoeg te vinden in Amsterdam. Hier kan rustig geproefd worden van lokaal gebrouwen bier en speciaal bieren. Door de hoeveelheid biercafés die Amsterdam rijk is, kan hier makkelijk een hele middag mee worden gevuld.

Dineren

Na het drinken van al deze lokaal gebrouwen en speciaal bieren zal iedereen wel honger hebben. En bij een biertour mag tijdens het eten het bier natuurlijk ook niet ontbreken. In Amsterdam is een restaurant te vinden wat bier drinken en eten heeft weten te combineren tot een uniek concept. Bij restaurant Tap & Dine krijgt iedere groep zijn eigen bartafel met tap. Hier kan iedereen zijn eigen bier tappen voor, tijdens en na de maaltijd. Dit zorgt voor een ultieme ervaring tijdens je vrijgezellenfeest.

Avondprogramma

Tijdens een vrijgezellenfeest moeten natuurlijk ook de wallen bezocht worden. Hier zijn ook diverse cafés te vinden waar de biertour een vervolg kan krijgen. Om te beginnen kan er worden deelgenomen aan een pub quiz in een van deze cafés. Uiteraard zal de aanstaande bruidengom hierbij centraal staan. Hierna kan er worden deelgenomen aan een kroegentocht over de wallen. Je zal vier a vijf kroegen bezoeken met als gids timmerman Jan (bekend van Man bijt hond!). Onderdeel van de kroegentocht zal ook een bezoek zijn aan een karaoke café wat natuurlijk niet kan ontbreken op een vrijgezellenfeest. Mocht dit allemaal nog niet genoeg zijn dan kan hierna nog het uitgaanscentrum opgezocht worden om de avond gezellig af te sluiten. En hopelijk weet iedereen hierna nog veilig zijn bed te bereiken.

Comments are closed.