Dagje uit in Den Haag

De mooie stad dicht bij zee, Den Haag. Wat is hier eigenlijk allemaal te doen? Het is inmiddels weer september wat betekent dat Prinsjesdag er aan zit te komen, met de bijbehorende optocht van de Gouden koets en de troonrede. Mocht je liever naar het strand gaan dan bent u in Den Haag in de juiste stad. De stad beschikt over een 11 kilometer lang strand waar surfers lekker hun gang gaan. Komt u met de auto dan kunt u uw auto kwijt bij parkeren in Den Haag.

Attracties en bezienswaardigheden

Den Haag, de stad van popmuziek, cultuur, toneel en kunst. Erg veel kunst zelfs. Zo kunt u naar het Mauritshuis, Museum beelden aan Zee of de museumnacht op zaterdag 5 september. Zodra je een dag naar Den Haag gaat zul je gauw weer terug willen, je hebt simpelweg te weinig tijd om alle bezienswaardigheden te bezichtigen. Zo kun je Nederland in het klein bezoeken bij Madurodam of vaar je met een bootje op de Haagse grachten. Niets is zo gek of het is in Den Haag te doen. Mocht u geïnteresseerd zijn in politiek neem dan eens een kijkje bij politiek Den Haag en boek een excursie door de Tweede Kamer of neem een kijkje bij het Binnenhof. Wanneer u een lekker dagje wil opladen en uitrusten boek dan een dagje bij de zuurstof lounge en maak een romantische wandeling door het Zuiderpark. Vergeet alleen niet om uw auto veilig te parkeren in de overdekte parking bij parkeren Den Haag.

Beste binnenstad 2015

Al drie jaar op rij is Den Haag verkozen tot de stad met de beste binnenstad van Nederland. Bezichtig de koninklijke paleizen of shop je in de rondte in talloze winkeltjes en gezellige steegjes. Wanneer u veel van de stad wil zien is het aan te raden om een “tour Den Haag” te boeken, bij deze tour ga je lekker op het fietsje door de stad en zult van allerlei bezienswaardigheden tegen komen.

Comments are closed.